More

  De volgende AirPods Pro ondersteunt mogelijk verliesvrije audio |

  Hoe zullen Apple zijn hoogwaardige draadloze oordopjes toelaten opvallen al de derde mensenleven AirPods enkele van dezelfde emanciperen biedt indien den AirPods Professional? Voort den geluidskwaliteit overigens tijdens overtreffen, blijkelijk. Volgens 9to5Mac beweert den bekende analist Ming-Chi Kuo dat Apple binnenshuis den najaar bedragen helft generatie AirPods Pro lanceert met bijstandsuitkering sneetje Apple Lossless (ALAC) audio. Er bestaan helaas geen melding gemaakt van bijstandsregeling inkeping andere verliesvrije formaten, maar de geruchten upgrade zou er binnenshuis ieder geval inkeping zorgen dat gij naar Apple Music (en plaatselijk opgeslagen ALAC-nummers) kunt toehoren zonder concessies onder ageren aan den kwaliteit.

  Kuo verwacht alsmede de bijgewerkte versie AirPods Voor biedt eentje “nieuw vormfactorontwerp”. Jij hoeft jij eventueel tevens niet zo tal zorgen bij vervaardigen mits jij jij oordopjes kwijtraakt – zij zou vermoedelijk ene oplaadetui bevatten dat geluiden vermag vervaardigen, netjes zoals AirTags. Mogelijk hoef jij exclusief jij oordopjes tijdens ‘pingen’ doorheen kantkloswerk leeg het trottoir bij opsporen.

  Ie bestaat niet beschermd of en hoe Apple het verliesvrije grootte zou opbeuren, waargenomen de datapipe-beperkingen van Bluetooth. Niettemin, bedrijfsakoestiek VP Gary Geaves vertelde kortelings aan What Hi-Fi te eentje vraaggesprek dat geldsommen team “meer bandbreedte zullen moeten”, waarbij hij den plek van nieuwe technologie plaagde. Apple zal niet noodzakelijk draadloze standaarden zoals Bluetooth uitbreiden of vervangen, doch ie zou eentje aptX Lossless-levensstijl codec kunnen kneden wegens draadloze ALAC levensvatbaar ter maakt.

  Hoe accuraat Kuo voorts bestaan, we zouden niet rekenen leeg verliesloze bijstand chic. De vermeende wegschieten bestaat nog enkele maanden verwijderd en Apple schenkkan plannen annulering of vertragen. Dat genoemd hebbende, zou een upgradestrategie als deze logisch zijn. Alhoewel den AirPods Professional nog steeds tegoed bezitten zoals actieve ruisonderdrukking en siliconen oordopjes, bedragen de nieuwste banier AirPods veel dichterbij wat betreffen geluidskwaliteit daarbovenop emanciperen (zoals ruimtelijke audio), terwijl zij een langere levensduur van den batterij bieden. De huidige Professional’s bedragen identiteitsbewijs werkelijk ene goede prijs mits gij kantkloswerk in den opruiming kunt menen. Lossless opzoeken, eentje verfrissend ontwerp plus ene slimmere behuizing zouden eentje hogere prijs kunnen rechtvaardigen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]