More

  De nieuwe monitor van Apple zou een stuk goedkoper kunnen zijn dan de Pro Display XDR |

  Zelfs den standaard snijwond Apple’s 32-inch Voor Display XDR van $ 5.000 is vertrouwd vlucht, niettemin de aankomende externe beeldscherm existentie mogelijk redelijker, volgens Bloomberg-reporter Mark Gurman. Hierbinnen zijn laatste Power On-nieuwsbrief zei hij dat de volgende externe beeldscherm van Apple “voorbestemd bestaan doorheen ongeveer den helft van den prijs erbij kosten van de Professional Display XDR”.

  Gurman vertellen evenzeer dat hij “hoopt” dat ie binnen 2022 worden gelanceerd, dus het bestaat niet geweldig verstaanbaar of dat van ene geïnformeerde waterput komt. Eerder vertellen hij dat de kosten van ie opbouwen van die monitor (die LED-achtergrondverlichting niettemin geen mini-LED-technologie gebruikt) “plausibel bedragen verzakt, daarbovenop omsingeld een twee aanpassingen en misschien ene lichte terugloop van den duidelijkheid, zou Apple te staat kunnen zijn doorheen eentje monitor van vergelijkbare kwaliteit (te ene iets kleiner formaat) voor mogelijk omstreeks de tweede van den prijs.”

  Apple werkt akelig verluidt aan eentje aantal kleinere 24- en 27-inch schermen, gemeenschappelijk inbegrepen ene opvolger van de Pro Display XDR, naar 9to5Mac wees erop. De laatste zullen een A13 Bionic-chip plus Apple’s Neural Engine kunnen benutten onderbrak leertaken via versnellen. Apple zag zichzelf genoodzaakt bedragen voorkeur “verafgelegen behalve HDR” snijwond het huidige Professional Display XDR-mannequin honingbij autoriseren vallen en worden bespottelijk geproduceerd door beeldschermexpert Vincent Teoh daar hij het vergeleek omsingeld een professionele Sony-referentiemonitor.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]