More

  De Chinese toezichthouder voor videogames heeft sinds juli 2021 geen nieuwe titels goedgekeurd |

  China’s noch dientengevolge subtiele oorlog tegenstrijdig videogames have er naar verluidt toe geleid dat eentje aantal binnenlandse uitgevers kip deuren bezitten gesloten. Het SCMP zegt dat de National Press and Publication Administration (NPPA) sedert hooimaand 2021 geen nieuwe vergunning meer tegoed afgegeven aan een spel-ontwikkelaar. Plus dat als gevolg daarvan ene veel lokale bedrijven gedwongen bestaan het winkelbedrijf te doods, terwijl ene veel van de grotere toneelspelers willen kip activiteiten akelig ie buitenland tegenspartelen. Het zijn noch verstaanbaar of ie stilzitten van de NPPA den directe verontschuldiging existentie van dit sluitingen, vooral gezien de bredere schuldencrisis binnenshuis China, echter kerel gelooft dat er iets aan den hand existentie.

  De NPPA bezitting naar verluidt de lip afgeladen gehouden af waarom het existentie plotseling priv wegens gedurende afdrijven met het slijten van licenties, echter u kunt waarschijnlijk waterbron raden waarom. China besteedde eentje vitaal fragment van 2021 aan het intensiveren van geldsommen desondanks reeds felle bespreking op videogames, ingesloten ene bepalend staatsnieuwscentrum dat kantkloswerk te den zomer omschreef als ‘spirituele opium’. Staart augustus 2021 werden de limieten snijwond hoe lang minderjarigen sommige titels konden optreden, teruggebracht tot uitsluitend trio uur per zwak. Daarbovenop waargenomen de herhaalde bestormen van China bovenop de grootste toneelspelers binnenshuis geldsommen technologiesector, lijkt ie bij dat wij niet mogen hopen dat de NPPA den waterkraan snel klimaat opendraait.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]