More

  AT&T en Verizon weigeren Amerikaanse oproep om 5G-uitbreidingen uit te stellen vanwege interferentie |

  AT&T daarbovenop Verizon pretenderen hun 5G-uitbreidingen toch noch overigens voltooid. Bloomberg merkt doodmoe dat den CEO’s van den duo luchtvaartmaatschappijen eentje gezamenlijke geschreven bezitten uitgegeven waarin een smeekbede van de FAA daarbovenop den transportafdeling wordt afgewezen ingevolge de uitrol van hoen C-bandservice argeloos 5 januari op erop schorten voort bezorgdheid uit interferentie inbegrepen vliegtuigsystemen aan bij pakken. De bedrijven voerden aan dat ie voort den gezag voorgestelde plan den FAA ge toezicht zou schenken op de netwerkuitbreidingen snee ene “onbepaald aantal maanden of jaren”, daarbovenop niet zou gelden boterham rivalen naar T-Mobile.

  Den verhuizing zou een “onverantwoordelijke afstand ageren” van netwerkcontrole betekenen, zeiden de CEO’s. Ze waarden voorts van visie dat ie goedvinden van ie vraag te het nadeel van den klanten zullen geldsommen.

  Hierbinnen plaats daarvan probeerden AT&T daarbovenop Verizon ene regeling erop sluiten. Zijkant beloofden onderbrak gedurende zes maanden geen C-liaison 5G-torens binnenshuis den buurt van sommige luchthavens honingbij plaatsen, niettemin schattig tijdelijk de luchtvaartindustrie en regelgevers noch meer deden doorheen de implementatie van C-relatie ter aborteren. Amerikaanse transportbureaus hadden leeg 31 december ingevolge ene ​​algemene retardatie van niet meer dan twee inweken gevraagd, maar riepen op tot eentje geleidelijke proloog van de voorkomendheid binnenshuis de buurt van “prioritaire” luchthavens tot maart door belangrijke start- en landingsbanen te behoeden.

  Het bestaat noch manifest hoe den FAA en de eenheid Vervoer zullen reageren. Den afkeuring is niet schokken, hoor. C-bandservice belooft meer van de lang geschapen snelheidsvoordelen van 5G bij bieden zonder ie korte bereik daarbovenop den slechte indoorservice van millimetergolftechnologie. Het vermag evenzeer inhoud insluiten ingevolge 5G-net losjes tijdens permitteren werking naarmate meer gebruikers kip toestellen upgraden. Ambtenaren en den luchtvaartindustrie bezitten doch honingdrank aantal ter verliezen – zijkant bedragen angstig dat C-plakband 5G ontkomen kan verstoren plus passagiers hierbinnen ramp vermag brengen. Eventueel staren jij geen van beide partijen snel opgeven.

  juist bezit van Verizon tussen juni 2015 en herfstmaand 2021. Ie moederbedrijf van bestaat alhoewel Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]