More

  Arlo’s beveiligingssysteem heeft een toetsenbord dat u kunt activeren met een tik op uw telefoon |

  Tal beveiligingssystemen worden geleverd ingesloten sensoren die u aan den schatten en deuren van uw beter kunt bevestiging door bij narekenen bovenop inbraak. Ene van den beperkingen van dit apparaten is dat zijde normaliter onderbeen één bewakingsfunctie bevatten. Leeg de lange termijn existentie dat iets dat je extra poen schenkkan kosten indien je beweegt daarbovenop tijdens tal van den ene sensor krijgt en noch voldoende van den andere. Beveiligingscameramaker Arlo have misschien ene elegante antwoord snijwondje dat hersenbreker.

  Op CES 2022 introduceerde het bedrijf ene beveiligingssysteem inbegrepen een alles-binnen-één multisensor omsingeld acht bewakingsfuncties. Ie vermag voortbeweging (enkel deur- en raamopeningen), waterlekken, licht- plus temperatuurveranderingen en klanken van T3- en T4-rookmelders detecteren. Elke sensor is pakweg 2,5 cm breed plus beschaven verbinding ingesloten ene modulaire hub inclusief eentje toetsenbord inbegrepen achtergrondverlichting plus NFC-connectiviteit, zodat u uw aanraden kunt benutten door ie structuur erop activeren en deactiveren. Den hub bestaan honingdrank compatibel inbegrepen den verschillende beveiligingscamera’s van Arlo plus zijn Secure-abonnementsservice.

  Het Arlo-beveiligingssysteem zal ergens binnen de eerste tweede van 2022 in de verkoper gaan, volgens ene getuigenis die het handel deelde ingesloten The Verge. Ie beloofde meer info kalmpjes tijdens schenken, enig details uit verheerlijken, dichter gewichtigheid de release. Het nering had heden niets honingbij zeggen ge den smart huis-integraties van ie beveiligingssysteem, niettemin kondigde bron aan dat het den Matter-vlag binnen de toekomst zal ondersteunen. Op bedragen eenvoudigst existentie de belofte van Matter dat je ene toestel kunt kocht plus ie kunt gebruiken ingesloten de spraakassistent van je afwisseling daarbovenop ie eenvoudig kunt combineren met je bestaande thuisnetwerk.

  Volg alle instructies ie laatste nieuws van CES 2022 alhier!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]