More

  Apple’s AirTag is de goedkoopste ooit bij Amazon |

  Apple’s AirTags kunnen eentje goede methode bedragen onderbrak diegene nieuwe rugzak of tas bij tijdens liefhebben die je via den verlof hebt gekregen, daarbovenop al kun gij voor minder geld ene van den trackers pakken. Amazon bezitting een enkele AirTag inkeping $ 24, dat bestaan $ 5 minder dan gebruikelijk daarbovenop een verrassend laagterecord. De enige keer dat we AirTags voor minder dan dit bezitten gezien, was erop eentje Woot-schoonmaken bovenop een four-pack. Deze bestaan nochtans den liefste prijs die we hebben waargenomen indien jij enkelvoudig eentje van de trackers wilt – plus hoewel het ene relatief nietig korting bestaat, is ie een goede deal boterham een accessoire dat incidenteel te den opruiming gaat.

  Aanschaffen AirTag gewichtigheid Amazon – $24

  AirTags bedragen ontworpen om inbegrepen iPhones honingbij functioneren, watje betekent dat gij eentje relaxed naadloze ervaring krijgt vanaf het oogwenk dat gij den tracker gedurende formaat van ene munt uit de karton haalt. Den Zoek mijn-app herkent den AirTag meteen en gij kunt hem labelen met de naam van voorwerpen hij evenzo aan zijn bevestigd. Omdat er geen sleutelgat hierbinnen den AirTag zit, heb je een soort hoesje of houder nodig als je den tracker aan gij sleutels wilt vastmaken, niettemin je kunt gemakkelijk betaalbare AirTag-accessoires menen bovenop internet. Gezien hoe compact AirTags geldsommen, voetstappen ze gemakkelijk binnen ene zak van uw tas of te een ezelsoor binnen uw portemonnee behalve problemen.

  Eenmaal ingesteld, kunt u terugkeren naar de Zoek mijn-app om uw ontbrekende zaken erbij opsporen en jij kunt den AirTag dwingen eentje hoog tijdens toekennen spijkeren, opdat jij jij marchanderen gemakkelijker kunt vind mits jij er nog relatief dichtbij bent. En als jij een iPhone hebt die ultrabreedband ondersteunt, schenkkan den AirTag’s Precision Finding-functie jij rechtstreeks akelig je marchanderen leiden omsingeld bijsluiter leeg ie scherm van je handset. Het vermag bedragen dat jij even moet wachten wegens de AirTag tijdens ontvangen, vermits de geschatte levertijd van Amazon staart januari zijn, doch deze bestaat ene goede ruimte om een ​​AirTag aan gij Apple-configuratie toe ter voegen daarbovenop gelijktijdig schlemiel poen te bezuinigen.

  Volg @Deals op Twitter boterham de hekkensluiter technische deals daarbovenop koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]