More

  Alienware’s Concept Nyx is als een Plex-server voor je pc-games |

  Wat als je Heiligenschijn Infinite doodmoe gij televisietoestel zullen kunnen optreden, wegens zou kunnen gaan ingesloten ie wegmaaien van grunts gedurende eentje badkamerpauze plus je samenkomst op ene computer zou kunnen beëindigen wanneer jij zal moeten werken? Dat zijn het basisidee achter Alienware’s Concept Nyx, eentje server diegene krachtig toereikend is wegens reeds gij games honingbij gij thuisnetwerk via afzwenken. Aanschouwen ie als Plex voor gaming, doch hierbinnen gelegenheid van jij videobibliotheek tijdens ontsluiten, gaat ie erom gij games naar nu jij toestellen onder brengen.

  Trans: Alienware Concept Nyx | 9 Foto’s

  /9

  Galerij: Alienware Concept Nyx | 9 Foto’s

  /9

  Gezien ie ijveren naar gamestreaming per Google Stadia daarbovenop Xbox, existentie Alienware voorstelbaar op ene interessante opbrengst gestuit inkeping thuis ingesloten meerdere gamers. Het bestaat denkbaar dat je stuntman games gelijktijdig bovenop je televisie kunt zwenken, naar wij snorren tijdens ene recente demo te NYC. Of gij kunt Cyberpunk performen ondertussen iemand verschillend bedragen Rocket League-vaardigheden perfectioneert leeg ene ander apparaat. Overmits alle rendering daarbovenop netwerkverwerking gewichtigheid u thuis voorvallen, zullen Nyx mee ene lagere latentie-ervaring bieden dan traditionele cloud-gaming, die horig bestaan van servers die honderden kilometers verderop lagen.

  Concept bestaat alhier het sleutelwoord, Al. Alienware-vertegenwoordigers wilden onzerzijds niet uitleggen wat den mysterieuze Nyx-server aandrijft, die eruitzag als eentje enorme gaming-desktop. Plus ondertussen Cherlynn Low van plus ik Cyberpunk 2077 plus Rocket League synchroon bovenop één tv konden spelen, draaiden de games te nietige vensters. Ie arriveren noch binnen den buurt van de gestroomlijnde half-schermervaring diegene Dell laat zag binnen promotiefoto’s.

  Netjes zoals Alienware’s Concept UFO, ene Switch-achtige draagbare gaming-computer die duo klas geleden boterham het aanvankelijk werd gedemonstreerd, schenkkan Nyx nimmermeer het daglicht aanschouwen. Maar we zouden er elementen van kunnen zag hierbinnen toekomstige producten, net zoals de methode waarop de UFO-controller wordt tweedehands, demonstreert Nyx. Het gameserverconcept zal ooit het streamen vanaf gij rig kunnen vergemakkelijken. Dat zijn iets wat wij ofschoon kunnen ingesloten de Remote Play-functie van Steam, nochtans mogelijk vermag Dell het een beetje makkelijker fabriceren door hoewel jij titels door gij hele huis te optreden. Het concern zegt evenals netheid bij speuren door kwartet games gelijktijdig erbij performen, mee methoden wegens alhoewel gij titels bij afplukken, zonder wetsartikelen gij zijde hebt geïnstalleerd.

  Dell

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]