More

  AT&T en Verizon kunnen 5G-uitbreiding opnieuw uitstellen vanwege FAA-zorgen |

  De afgelopen maand bezitten AT&T en Verizon gewacht met het uitrollen van een sterkte snellere C-relatie 5G-service, ingevolge veiligheidsproblemen van den Federal Aviation Administration. Alreeds lijkt het bij dat er eentje extra vertraging binnen ie verschiet ligt, opnieuw onderbrak zorgen van de FAA. Den dubbel figuurlijk luchtvaartmaatschappijen zullen op 5 december nieuwe frequenties gebruiken wegens de C-banddienst af honingbij rollen, doch de lanceren werd uitgesteld totdat 5 januari nadat ie Department of Transportation verontrusting had geuit ge mogelijke interferentie. Volgens ene brief diegene doorheen Reuters bestaan verwerven, vragen ie detachement van Overbrenging en de FAA ofschoon vanwege maximaal stuntman inweken de tijd wegens den kwestie gedurende bestuderen.

  Binnen den geschreven, verzonden onderbrak minister van Autoverkeer Pete Buttigieg daarbovenop FAA-boekhouder Steve Dickson aan de CEO’s van AT&T plus Verizon, het twee vroeg wegens eentje ​​bedenktijd van “noch meer dan dubbel weken.” De duo kaderden ie vraag hierbinnen indien percentage van een “voorstel als eentje weerwoord leeg korte termijn inkeping het bevorderen van ie exclusief jawel existentie ​​van 5G-implementatie te den C-Betrekking en veilige vluchtoperaties”, aldus Reuters.

  Tot al toe terdege er den plaats dat piloten ene veiligheidssysteem snijwondje beroerd weer toepassen dat hierbinnen campagne zullen kunnen geldsommen met deze nieuwe C-tape 5G-technologie. Den FAA zullen ooit regels moeten verordonneren diegene piloten verbieden wegens zulk systemen via gebruiken, meldde The Wall Street Journal in november. Luchtvaartfunctionarissen bezitten beweerd dat C-tape 5G het volume bezit onderbrak vluchten te plus bol de haastigheid viertal dozijn steden waar C-tape-torens zich bevinden erbij verstoren. Telecoms hebben beweerd dat er geen bewijs existentie dat C-liaison 5G den vliegveiligheid binnen ramp zou brengen.

  Hierbinnen het kader dat Reuters te haar rapport beschrijft, zal den FAA “prioritaire” luchthavens aanwijzen waar “eentje bufferzone de luchtvaart zullen toestaan”. operaties wegens zeker om ter gaan ondertussen den FAA haar beoordelingen van ie interferentiepotentieel voltooit.”

  Reuters zegt dat beiden bedrijven zeggen dat zijkant den brief bezitten ontvangen. Maar totdat ofschoon toe bedragen zij er noch binnen geslaagd binnen via stemmen ingesloten een extra respijt van twee inweken. Ie behoeft geen betoog dat deze onderbreking inkeping beiden luchtvaartmaatschappijen indien onwelkom dagboek zou komen. Reuters meldt dat den bedrijven vrijdag de luchtvaartindustrie ervan beschuldigden de C-banduitbreiding “gegijzeld te bezitten totdat de draadloze industrie ermee instemt den kosten van het upgraden van verouderde hoogtemeters erop bevruchten”.

  Plus binnen een verklaring aan Adept leeg zaterdag zei eentje voorlichter van Verizon: “Indien de luchtvaartmaatschappijen zo ongerust geldsommen overheen annuleringen van ontvluchten te zwachteling met 5G, moet kant waarlijk kijken naar hoen staat van voorkomendheid van den afgelopen stuntman weken”, verwijzend akelig eentje roller van recente annuleringen erop midden van een breker van COVID- 19 gevallen. “Dit industrie, diegene de afgelopen jaren ene vanwege den belastingbetaler gefinancierde staatssteun van 54 miljard dollar bezittingen gekregen, bezit verhelderend aantal grotere problemen vanwege zichzelf zorgen overheen ter maakt.”

  Hoe gefrustreerd de leidinggevenden van de stuntman luchtvaartmaatschappijen evenals mag zijn, zoals Reuters opmerkt, stemden de bedrijven binnenshuis omsingeld zes maanden voorzorgsmaatregelen toen zijkant sart 2021 het C-bandspectrum kochten.

  ja tegoed van Verizon tussen juni 2015 en herfstmaand 2021. Het moederbedrijf van existentie reeds Yahoo Inc. .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]