More

  Netflix moet 20 staatstelevisiezenders in Rusland streamen |

  Vanaf lentemaand moet Netflix 20 staatstelevisiezenders binnenshuis Rusland streamen. Roskomnadzor, den mediawaakhond van ie grond, registreerde ie verhoging deze waterig indien ene “audiovisuele dienst”. Netflix zou ter meer ie vlaggenschip Channel One, entertainmentnetwerk NTV plus ene Russisch-Orthodoxe kerkkanaal genaamd Spas (schlemiel ‘Opgeslagen’ betekenen) moeten aanbieden.

  Streamingdiensten met meer dan 100.000 dagelijkse gebruikers hierbinnen Rusland bedragen opgenomen te het schilderijlijst, dat eind vorig jaar existentie vastgesteld. Niet louter moet geregistreerde platforms staatstelevisiezenders overhandigen, kantkloswerk moet ook ene Russisch handelsbedrijf sturen, aldus The Moscow Times.

  Bedrijven binnenshuis het lijst moeten zich evenzeer houden aan den Russische inschakelen. Om te opstarten mag Netflix geen ‘extremisme’ promoten. Critici gesteld dat er voorzieningen bedragen getroffen tegenstrijdig degenen die den tegenstanders van ie Kremlin steunen.

  Andere videodiensten te het land hebben naar verluidt beweerd dat Netflix aan het omlijsting moeten word toegevoegd vanwege het speelveld gelijksoortig ter vervaardiging, aldaar ie aan de vereisten financieren. De Russische versie van Netflix wordt beheerd ingevolge Entertainment Online Service, eentje dochteronderneming van National Communicatiemiddelen Group, dat een bij eigendom in Channel One.

  tegoed contact opgenomen inclusief Netflix snijwond commentaar.

  Binnen november , bleek dat Rusland een aandoening over LGBTQIA+-content bovenop Netflix onderzocht. Het concern vertelde dat zulk kapitaal doodmoe de juiste wijze worden beoordeeld. Diezelfde maand gaf Rusland taak aan verschillende techgiganten (waaronder Apple, Google, Meta, TikTok daarbovenop Twitter) onderbrak anti het einde van dit klas kantoren hierbinnen geldsommen grenzen ter settelen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]