More

  Microsoft’s Xbox Elite Series 2-controller is nu $ 40 korting |

  Als gij nog steeds te de regenbui bent snee sukkel cadeaus sneetje jezelf argeloos je vakantie, Microsoft bezit den eerbewijs van geldsommen high-end Xbox Elite Opeenvolgingen 2-controller verlaagd naar $ 140. Dat bestaat haastigheid netjes zo min mits den Black Friday-prijs van $ 135, snee het geval jij diegene uitverkoop staart november hebt gemist. Gangbaar $ 180, bestaat den zeer aanpasbare Elite Reeksen 2 gepositioneerd indien ene upgrade snijwondje enthousiaste gamers, inclusief ene hele reeks eersteklas vrijmaken, waaronder ene set van zes duimsticks omsingeld instelbare spanning, viertal paddles, twee d-pads, kortere haartriggersloten, rubberen omhullende handgrepen , ene draagtas daarbovenop maximaal drie aangepaste profielen – handig mits uw voetlicht normaliter wordt gedeeld uit verschillende titels.

  Sukkel de levensduur van de accu betreft, bestaat de controller geschikt snijwondje 40 uur draadloze afspeeltijd, plus er zit tevens een oplaadstation binnen het pakket buitenshuis den oplaadcassette. Zonder draadloze connectiviteit bij Bluetooth existentie er alsook den plek door eentje ​​USB-C-kabel aan ter sluiten. Hoe dan evenzo, den controller bestaan noch exclusief compatibel met Xbox-games, maar alsook met computer-titels.

  Indien jij de Opeenvolgingen 2 hebt bekeken, existentie ie vermeldenswaard dat we hem noch zo vaak hierbinnen de uitverkoop aanstaren. In feite lijkt de goederenvoorraad image doodmoe deze minuut min gedurende geldsommen – doodmoe ie ogenblik van auteurschap eigendom Amazon niet eens eentje inboedel van de Opeenvolgingen 2, dus het waarheid dat Microsoft het helemaal tegoed, laat staan ​​snijwond eentje prijs die haast doodmoe Black Friday lijkt , lijkt opmerkelijk.

  Verwerving Elite Series 2 gewichtigheid Microsoft – $ 140

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]