More

  Hyundai bouwde een luchtreiniger van gerecyclede Ioniq 5 EV-onderdelen |

  Elke wagen zijn ie puistjes van een lang ontwikkelingsproces waarin autofabrikanten tal pre-productievoertuigen opbouw die nimmermeer het daglicht staren. Te mogelijkheid van ene van bedragen Ioniq 5-testvoertuigen volledig tijdens doorhalen, gebruikte Hyundai den onderdelen van de auto wegens een ​​luchtreiniger ter vervaardigen.

  Volgens eentje YouTube-videobeschrijving onderging het fotomodel “vele tests wegens onze veiligheid ter garanderen”. Te den video existentie erop aanschouwen dat ie voertuig in den voortgang van ene klas werd tweedehands ingevolge te meer ie akoestische voertuigwaarschuwingssysteem, den geluidsregulering van voorbijgangers plus ie windtunnelgeluid erbij uittesten.

  Binnen de video bestaan erbij aanstaren hoe Hyundai-ingenieurs den Ioniq 5 totdat op ie been ontmantelen daarbovenop vervolgens eentje heel ander product ontwerpen ingesloten behulp van den componenten. Zijde gebruikten onder meer de koelventilator, deurpanelen, led-achterlicht, infotainment-unit daarbovenop natuurlijk den filterunit. De ingenieurs plaatsten ene 20-inch lichtmetalen velg bovenop de bovenkant van de bewoning (dus den luchtreiniger bestaan waarschijnlijk behoorlijk groot), terwijl ie embleem van de auto een professionele branding toevoegt.

  Alhoewel tal auto-onderdelen alhoewel recyclebaar bedragen, waaronder batterijen, deze is eentje leuk test. Ie suggereert dat er andere duurzame fatsoen zijn ingevolge eentje ​​automaat weer via gebruiken diegene verschillend geldsommen nut zullen bezitten overleefd. Alvast bestaan Hyundai dit maand begonnen inclusief de levering van de Ioniq 5 in den VS.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]