More

  CES 2022 eindigt een dag eerder te midden van COVID-19-golf |

  Nadat verschillende bedrijven plannen snijwondje CES volgende slap fulltime bezitten geannuleerd, bezit den lijf diegene den show leidt heden aangekondigd dat het evenement eentje dag vroeger zal sluiten. De Consumer Technology Association (CTA) vertellen dat CES 2022 hoewel van 5 totdat 7 januari zou plaatsvinden “indien ene toegevoegd veiligheidsmaatregel tenzij den huidige gezondheidsprotocollen die geldsommen ingevoerd.” 3 en 4 januari geldsommen communicatiemiddelen-only dagen waarop persconferenties en keynotes gebeuren.

  Protocollen inhouden maskers daarbovenop ene vaccinatiebewijs wegens persoonlijke evenementen gewichtigheid erbij verblijven. De CTA bezittingen pas evenzeer aangekondigd dat ie Abbott BinaxNOW COVID-19-tests zou aanleveren bij ie omhooghalen van den badge. De vereniging bezittingen aanwezigen gevraagd door 24 moment voor zijkant eentje CES-locatie bewandelen een snelle proef ter ageren. Mits iemand symptomen ervaart terwijl hij zichzelf bovenop een CES-locatie bevindt, heeft den CTA hem geadviseerd zichzelf tijdens veiligheidsfunctionaris bij een EHBO-post inkeping toetsen. Den lijf zegt dat ie honingdrank PCR-tests zou overhandigen snijwond alle aanwezigen diegene er een moet hebben op hen bestemming voor zij overheen Tussenvoegsel Vegas heengaan.

  Binnen den afgelopen zwak bezitten vooraanstaande tentoonstellers zoals Amazon, Google, Intel, Lenovo, Meta daarbovenop meer persoonlijke plannen sneetje CES 2022 geannuleerd. Als stukje van den aankondiging van vandaag legde den CTA voltooid dat meer dan 2.200 bedrijven zou nog steeds pralen met hen handel bovenop de globe binnen Vegas, waarbij kant opmerken dat het er hierbinnen de afgelopen dubbel inweken nog 143 existentie bijgekomen.

  CTA CEO Gary Shapiro bezitting den besluit verdedigd ingevolge de show een subjectief evenement onder beminnen, vermits de omicron-variant het veel COVID-19-gevallen in verschillende delen van den globe doet opstijgen. “Indien ‘s werelds meest invloedrijke technologie-evenement, bestaan CES ferm binnen bedragen toezegging voort den ontmoetingsplaats ter zijn vanwege producten erbij exposeren plus ideeën te doorspreken diegene onzerzijds leven uiteindelijk huis zal maken”, aldus Shapiro. “Wij verkorten de show tot drie dagen daarbovenop hebben uitgebreide gezondheidsmaatregelen getroffen snijwondje de veiligheid van alle aanwezigen plus deelnemers.” Shapiro bezit gewezen op de kleinere bedrijven die vertrouwen leeg ie evenement mits ene potentiële springplank sneetje producten indien eentje belangrijke reden vanwege het evenement noch tijdens annulering. CES 2021 ja fulltime virtueel.

  “Wij zou allemaal risico’s gebruiken”, vertellen hij te eentje recent opiniestuk snee ie Tussenvoegsel Vegas Review-Journal. “Nochtans exclusief risico bestaat er geen vernieuwing.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]