More

  The Morning After: de winnaars van 2021 in tech |

  Gelukkig haast nieuwjaar! Wij sluiten 2021 af met enkele van den grote winnaars van de afgelopen twaalf maanden, of dat ofschoon NFT’s (ugh), de metaverse (dubbele ugh), Apple’s afwisseling van aansturing doodmoe apparaatreparatie of de hausse binnenshuis thuistrainingstechnologie waarden.

  We vermeld eveneens Samsung’s Galaxy Z Flip 3, diegene tot reeds toe den meest overtuigende case bestaat snee opvouwbare laptops. Dat tegoed Samsung honingdrank gemerkt. Het zei dat den Flip 3 meer mensen motiveerde ingevolge overheen erop fasen dan zijn vlaggenschepen, schlemiel leidde totdat vier keer meer opvouwbare apparaten diegene te 2021 werden verkocht binnenshuis vergelijking ingesloten 2020. Ie argument wegens je eerste opvouwbare smartphone bij terugloop, worden schooljaar na schooljaar sterker.

  -Beslagen Smith

  BlackBerry OS-apparaten geldsommen zo was indien dood na 4 januari

  Gegevens, telefoontjes plus sms’daarbovenop werken niet meer.

  BlackBerry bezitting aangekondigd dat per 4 januari toestellen inclusief BlackBerry OS 7.1 of voordien, evenals OS 10, belangrijke services zullen verliezen. Daarbovenop ingesloten tool intenderen wij het. Ie inhouden ie overwonnen-worden van de gelegenheid vanwege tijdens bellen, sms’plus, data en zelfs noodtoegang tot 911. Jij kunt mee problemen verwachten met wifi plus apps zoals BlackBerry World plus Desktop Manager.

  Lees verder.

  Yukai Den schattige knuffelrobot van Engineering zou aan jij vinger peuzelen

  Het gezicht van robotica dat ik wens zien

  html>” />De eerbewijs bestaat nog niet vastgesteld, doch er bedragen plannen ingevolge binnenshuis het lentetijd een crowdfunding-campagne te houden. </p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
</p>
<h2>Sega liet eentje van zijn Europese servers weids open staan</h2>
<h3>Ene kwaadwillende aanvaller zou toegang bezitten gekregen totdat den persoonlijke data van 250.000 gebruikers.</h3>
<h3></h3>
<p>Volgens ene rapport van beveiligingsbedrijf VPN-uiteenzetting lijkt een figuurlijk schennis leeg eentje van Sega’s servers honingbij geldsommen gesloten. Den verkeerd geconfigureerde Amazon Spinrag Kerkdiensten S3-bucket bevatte gevoelige info waardoor onderzoekers willekeurig bestanden konden uploaden akelig een groot veel domeinen diegene heeft zijn van Sega, evenzeer inloggegevens vanwege ene ​​e-maillijst van 250.000 gebruikers ter misbruiken.</p>
<p>De getroffen domeinen ronddwalen erbij meer den officiële landingspagina’s snijwond figuurlijk franchises, waaronder Sonic the Hedgehog, Bayonetta plus Total War, evenals de Sega.com-webpagina image.</p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
<p> < h2><br />De lieve apps vanwege onder downloaden op jij nieuwe smartphone </p>
<h3>Eentje paar apps die volgens onzerzijds elke iPhone- of Android-gebruiker zal moet proberen.</h3>
<h3></h3>
<p>Tegoed bundel gij keurig een nieuwe aanprijzen? Ben jij belang iOS en Android gebleven of heb je de overstap gemaakt naar de rivaal? Heb gij nieuwe productiviteits-apps of tijdmoordenaars nodig? We assisteren jij verder.</p>
<p><strong>Lees overigens.</strong></p>
</p>
<h2>Samsung zegt dat den Galaxy Flip 3 meer mensen eigendom gemotiveerd vanwege over gedurende stappen dan geldsommen vlaggenschepen</h2>
<h3>Ie onderneming verkocht binnen 2021 kwartet keer meer opvouwbare toestellen.</h3>
<h3></h3>
<p>Samsung zegt dat ie binnen 2021 vier keer meer opvouwbare toestellen bezittingen geeft dan binnen 2020.</p>
<p>Het handel vertellen honingdrank dat ie een “enorme verrijking” zie van consumenten diegene van merken sprongen, specifiek inkeping zijn opvouwbare telefoons – hierbinnen feite stapten meer mensen voltooid akelig Samsung sneetje de Flip 3 dan snijwondje bedragen vlaggenschip Galaxy S-toestellen. </p>
<p> <strong>Lees trouwens.</strong></p>
</p>
<h2>De reboot-trilogie ‘Tomb Raider’ zijn gratis hierbinnen de Epic Games Store</h2>
<h3>Je kunt noch verkrijgen die prijs.</h3>
<h3></h3>
<p>Gratis game-promo’s bedragen gemakkelijk onder opsporen, doch Epic gaat nog een stap trouwens voort gratis eentje volledige game-trilogie aan gedurende bieden. Den Epic Games Store biedt alle drie den Tomb Raider-reboottitels (Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider plus Shadow of the Tomb Raider) gratis aan tussen al en 6 januari om 11.00 ogenblik.</p>
<p><strong>Lees verder .</strong></p>
<p><strong> </strong></p>
</p>
<h3></h3>
<h3>De grootste nieuwsberichten diegene jij misschien hebt gemist</h3>
<p>JLab’s nieuwste oordopjes van $ 20 zijn ontworpen door jij teint aan honingbij vullen</p>
<p>Tesla roept nagenoeg eentje half miljoen auto’s back doorheen camera- en kofferbakfouten</p>
<p>Bestellingen in New York City 184 Mustang Mach-E-auto’s sneetje politie- en overheidsgebruik</p>
<p>Apple’s 2021 iPad existentie terug snijwond $ 299 belang Amazon</p>
<p>Onvoltooide ‘Halo Infinite’ tussenfilmpjes hints op ene toekomstige verhaallijn</p>
<p> <Tumblr blokkeert tags snijwond 'gevoelige inhoud' door binnenshuis den App Store tijdens blijven 

<p>Telegram voegt iMessage-achtige reacties plus verborgen kopij toe inkeping spoilers</p>
</p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]