More

  Premier League-wedstrijden blijven op Peacock terwijl NBC Sports Network wordt afgesloten |

  Als den pendule middernacht slaat onderbrak te 2022 aan de oostkust tijdens beieren, wordt NBC Sports Network afgesloten. NBCUniversal zullen eentje vitaal stukje van zijn sportverslaggeving, dolletjes Minister-President League-wedstrijden, tegenstribbelen akelig het USA Network.

  Ervan uitgaande dat er noch meer wedstrijden worden opgeschort onderbrak teams die erbij tal COVID-19-gevallen hebben, zou den Premier League-dek krijgen vliegende start leeg USA Network inbegrepen trio wedstrijden op nieuwjaarsdag. Arsenal neemt ie doorheen 7.30 uur ET leeg anti koploper Manchester City voordat Watford-gastheer Tottenham plus Crystal Palace ie opslorpen tegenstrijdig Westelijk Ham. Zondag brengt eentje competitie tussen Everton en Brighton, voordat Chelsea Liverpool ontvangt binnen ene clash tussen titelkandidaten.

  Den verschuiving akelig USA Network zou doch niet tal moet wijzigen voor Peacock-gebruikers. Overflow-games daarbovenop eenzaam-streaming-wedstrijden blijven op dat podium, eenzaam trio wedstrijden diegene bovenop zondag bovenop Peacock Premium zullen worden gestreamd. Sommige van den grotere games zou nog steeds worden uitgezonden op het hoofdnetwerk van NBC daarbovenop NBCU zou elke Minister-President League-wedstrijd blijven uitzenden bovenop zijn veelheid aan platforms.

  Het existentie nog niet verstaanbaar of er plannen bedragen voort overflow-games ge bij sturen doodmoe andere NBCU-televisiekanaal. Bovenop de hekkensluiter dag van ie jaargetijde 2020-21, toen alle 10 wedstrijden simultaan begonnen, zond USA Network, CNBC plus ie Breker Channel elk één competitie overheen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]