More

  Onvoltooide ‘Halo Infinite’ tussenfilmpje hints op een toekomstige verhaallijn |

  Let leeg: er volgen figuurlijk spoilers ge ie ‘Halo Infinite’-verhaal.

  Er zit meer in ie verhaal van Stralenkrans Infinite dan ie lijkt – althans zijdelings. Windows Central merkt bovenop dat fans een onvoltooide mid-credit cutscene hebben ontdekt diegene verborgen existentie hierbinnen den code van de spel. Naar je hieronder kunt bespeuren, bestaan ie eveneens noch zomaar een wegwerpmoment. Ie zijn binnen ieder geval ene sterke hint akelig schlemiel er zou kunnen komen binnen een add-on of voortzetting snee eentje novelle.

  Het filmpje toont Esparza, den piloot die je ontmoet aan het sart van Halo Infinite, die Master Chief waarschuwt inkeping ene vriendelijke UNSC-tag. Alreeds het korte segment raadselachtig zijn, bezitten sommigen gespeculeerd dat de tag toebehoort aan eentje opendag dat niet dominant juist te de kerncampagne, naar Commander Palmer of Spartan Locke. Je hebt wellicht een ‘nieuwe’ bondgenoot als ie novelle overigens gaat.

  Het existentie noch duidelijk waarom 343 Industries den code van de tussenfilmpjes binnen den officiële release bezitting achtergelaten, of dat de clip weerspiegelt sukkel gij binnenshuis toekomstige content zult bespeuren. We hebben om meer info gevraagd. Watje den getuigenis mee bestaan, ie bestaat sporadisch dat zulk kracht vitaal goedje zich verstopt binnenshuis computerbestanden diegene een speler zou kunnen ontdekken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]