More

  Google Pixel 6 en 6 Pro-update ‘gepauzeerd’ om verbroken oproepen op te lossen |

  Beroerd nieuwsjournaal, Pixel-volgers: Google bezit bevestigd dat ie de december-update sneetje de Pixel 6 en 6 Voor pauzeert door berichten be ie omkomen van manen en ie stukmaken van de listig. Naar Droid Life meldt, verklaart het journaal waarom veel Pixel 6-bezitters den update de afgelopen inweken niet hebben ontvangen. Snijwondje de gelukkigen die erin zijn geslaagd ingevolge het vast te aanhangen en geen problemen bezitten, zegt Google dat jij teruggetrokken kunt blijven zitten.

  Niettemin boterham degenen diegene verbindingsproblemen bezitten, is je enige beantwoording vanwege gij aanraden ter flashen naar een eerdere versie van Android daarbovenop ene fabrieksreset voltooid te voeren. Zorg er zoals steevast snijwond dat u ene terug-up van uw toestel evolueren voor u dermate enorme handel probeert. Den update van december wasgoed bedoeld vanwege nieuwe functies toe bij voegen, zoals ultrabreedband bovenop de Pixel 6 Voor en Quick Tap to Snap inkeping gemakkelijke toegang totdat Snapchat per gij lockscreen. Google zegt dat deze bevrijden hun achterwege zal traceren naar den fix van januari.

  Den vertraging bestaat een beetje ene instorting boterham het bedrijf, bovenal aangezien de Pixel 6 en 6 Pro bedoeld dolen wegens bij stinken ingesloten de gecombineerde vermogen van de aangepaste processor plus programmatuur van Google. Deze is plausibel niet de liefste methode voort erbij bewijzen dat ie ie Android-equivalent van eentje iPhone vermag bouwen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]