More

  Tumblr blokkeert tags voor ‘gevoelige inhoud’ om in de App Store te blijven |

  Tumblr eigendom arbeidsongeschikte watje gebruikers kunnen observeren te bedragen iOS-app voort ervoor honingbij zorgen dat het niet weer af de App Store van Apple wordt gegooid. Een van de fasen diegene het heeft genomen onderbrak aan den richtlijnen van Apple te financieren, existentie ie beperken van de gevolgen inkeping bepalen tags of zoektermen diegene volgens Tumblr “kunnen vallen erop de uitgebreide definitie van gevoelige capaciteit”. De website zal sommige zelfs fulltime blokkeren – maak dat meer dan sommige, gebaseerd bovenop deze behoorlijk lange omlijsting van wederrechtelijk en beperkte condities bijeengebracht doorheen Tumblr-gebruikers die TechCrunch eigendom gepost.

  Alhoewel ie opnemen van specifieke woorden in den register voor zichzelf spreekt, bevatten ie eveneens enkele merkwaardige vermeldingen, zoals ‘Eugene Levy’ en ‘Tony de Tijger’. De restrictie kneden het evenzo moeilijker om erbij afzoeken naar kapitaal diegene zwachteling houdt inclusief geestelijke gezondheid, naar PTSS, malaise en angst, mede kwesties mits racisme daarbovenop transfobie. Wie op zoek is naar eentje geblokkeerde tag, krijgt een scherm omsingeld de geschrevene “Deze capaciteit is verborgen” in mogelijkheid van ene bladzijde omsingeld effecten. Zijkant krijgen dezelfde melding onder zag als kant een blog beogen onder openmaken die in de app indien ‘expliciet’ zijn gemarkeerd. Om de nieuwe beperkingen aanschouwen gebruikers voorstelbaar evenzeer minder suggesties hierbinnen den secties ‘dingen voor jou’ plus ‘volgen’.

  Tumblr tegoed deze wijzigingen doorgevoerd drietal schooljaar nadat ie begon ingesloten het volledig blokkeren van vermogen snijwondje volwassenen doodmoe geldsommen toneel. Naar jij je herinnert, verbood Tumblr inhoud sneetje volwassenen binnenshuis 2018 nadat Apple bedragen app voltooid iTunes had gehaald indien reactie leeg het vind van foto’s van kinderuitbuiting op de webstek. Ie sociale net zei dat dit wijzigingen inclusief van toepassing zijn leeg den iOS-app daarbovenop dat kant niemand zou beïnvloeden die leeg Tumblr doodmoe internet of doodmoe Android surft. Een woordvoerder vertelde TechCrunch ook dat het winkelbedrijf “werkt aan meer doordachte oplossingen die binnen den nabije toekomst zullen werd uitgerold.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]