More

  The Morning After: 30 procent helderdere OLED-tv’s komen eraan |

  Al ik hem noch doodmoe tijd kreeg boterham onze liefste koop van 2021, ben ik reeds den trotse bezitter van een LG C1 OLED-televisietoestel. Het is smaakvol, doet 4K, HDR, variabele verversingssnelheden daarbovenop meer. Alles ziet er supergaaf ge.

  Waarna ik ie verkrijging, dacht ik erover argeloos dat ik nimmer den speerpunt ben geweest van televisie-technologie plus dat het doch eentje paar inweken zal duren voordat LG ie allen verpest ingesloten zelfs nieuwere televisietoestel-modellen.

  Daarbovenop mits eentje uurwerk, hier komt het. De volgende generatie OLED-technologie van LG Display, genaamd “OLED EX”, diegene “den duidelijkheid tot 30 procent zou moeten verbeteren binnenshuis vergelijking ingesloten conventionele OLED-schermen”. 65-inch OLED-schermen.

  Bij verweerschrift van mijn nieuwe 55-inch OLED zijn deze LG Display, niet LG, ie percentage van de multinational diegene dit nieuwe televisietoestel-technologie naar de winkels brengt, dus dat doet het noch’ Het betekenen niet dat het direct hierbinnen ene nieuwe televisietoestel terechtkomt. Het existentie gangbaar, verzuchting, alhoewel aan de einder.

  -Glansloos Smith

  ‘Fortnite’ ging gister even offline

  Ie is achterspeler al.

  Als jij gisteren Fortnite had geprobeerd gedurende spelen, heb gij mogelijk problemen gehad. Veel spelers konden niet inloggen leeg hen account daarbovenop games optreden.

  Volgens Chinese functionarissen moest ie treinstation leeg 1 hooimaand plus 21 oktober van dit schooljaar uitwijkmanoeuvres tenuitvoerleggen door de kans leeg eentje aanvaring te minimaliseren. Binnen geldsommen bezwaar vroeg het grond de secretaris-generaal van den VN doorheen neerkomen (lees: den VS) eraan tijdens herinneren dat partijen binnen ie Ruimteverdrag aansprakelijk geldsommen boterham incidenten tenzij den aarde, zelfs als ie particuliere bedrijven betreft.

  De beschuldigingen komen overeen omsingeld den conjunctiewaarnemingen van astronoom Jonathan McDowell snijwondje allebei dagen. China voerde verder aan dat den satellieten van SpaceX niet eeuwig voorspelbaar waarden. Erbij ie incident in oktober manoeuvreerde ie Starlink-vaartuig “continu” leeg eentje wijze die het moeilijk maakte doorheen ie baanpad onder voorzien.

  Lees overigens.

  Rivians R1T elektrische truck brengt avontuur akelig het EV-publiek

  Niet schattig eentje indrukwekkende EV, echter evenzo eentje indrukwekkende truck.

  Bulletin een voertuig bestaat één ding, dat voertuig echt binnenshuis een fabriek opbouwen en vervolgens verkwisten, dat bestaan ene zowat onmogelijke prestatie boterham eentje nieuw concern. Niettemin netjes indien Tesla ervoor, have Rivian ie snijwond elkaar gekregen plus bezit daarmee ene van de uitgelezene vrachtwagens leeg de weg gebouwd, EV of anderszins.

  De Elite 4 Active existentie eentje opstapmodel dat actieve ruisonderdrukking plus verbeterde IP57-waterbestendigheid (verhoogd van IP55) toevoegt.

  Verwachten een geclaimde batterijduur van filteren moment van den oordopjes image plus 28 moment wanneer u den oplaadcassette toevoegt. Den Elite 4 Active is hoewel verkrijgbaar te het VK sneetje £ 120 (ongeveer $ 161), nochtans zijkant bedragen nog noch aangekondigd snee den VS.

  Lees verder.

  Roku breidt bedragen TV Ready-planning overheen

  Meer audioapparaten kunnen vanzelf geworden aaneengehecht aan Roku-televisietoestel’s.

  Het TV Ready-initiatief evolueren het eenvoudig voort soundbars en boxen aan te sluiten leeg Roku-televisietoestel’s – zolang ie audioapparaat den functie ondersteunt, wordt ie vanzelf gedetecteerd zodra terwijl jij hem aansluit.

  Lees verder.

  Den grootste nieuwsberichten diegene gij wellicht hebt gemist

  <
  Samsung zegt dat den Galaxy Flip 3 meer mensen bezittingen gemotiveerd door af bij stappen dan geldsommen vlaggenschepen

  ‘Let’s Play! Oink Games’ bestaat geen Jackbox, doch ie bestaat ene waardige compilatie partygames

  Onderzoekers gebruikten CT-scans door ene ​​ongerepte mummie virtueel over erbij pakken

  Den lieve accessoires sneetje gij nieuwe PlayStation 5

  De PS Plus-games van januari inhouden ‘Persona 5 Strikers’ en ‘Dirt 5’

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]