More

  Tesla roept bijna een half miljoen auto’s terug vanwege camera- en kofferbakfouten |

  Tesla’s met terugroepacties gevulde 2021 existentie nog noch helemaal voorbij. Bloomberg meldt dat Tesla bezit teruggeroepen snee iets meer dan 475.000 voertuigen om defecten binnen camerasystemen plus koffers bij verhelpen. Voort bij opstarten eigendom den autofabrikant alle Prototype 3-auto’s binnen de modeljaren 2017 tot 2020 teruggeroepen om eentje bezorgdheid dat herhaald conventie van den kofferbak een coaxkabel snijwond den achteruitkijkcamera kan slijten – via aantal gebruik plus u kunt het boodschap volledig verliezen.

  De andere terugroepactie tegoed betrekking leeg 119.009 Mannequin S-sedans te de modeljaren 2014 totdat 2021. Eentje verkeerde uitlijning van den voorste achterbak (evenzeer bekend mits frunk) vergrendeling kan voorkomen dat ene secundaire vergrendeling was werkt, waardoor den waarschijnlijkheid groter worden dat den kofferruimte halverwege den damschijf openspringt.

  De Model 3-lapsus zijn niet binnen 2021 plus nieuwere productieruns, ondertussen Mannequin S-rijders veilig zijn mits hen EV’s geldsommen gebouwd argeloos 23 december 2020. Jij moeten Tesla opzoeken onderbrak ene ​​uitkomst via krijgen, maar het concern zullen allemaal compenseren diegene boterham relevante reparaties have betaald voordat den terugroepacties plaatsvonden effect.

  Geen van den defecten leidde tot crashes of wonden, vertellen Tesla. De terugroepacties bevruchten doch ene reeks problemen overheen, waaronder eentje NHTSA-onderzoek naar den veiligheid van Autopilot, terugroepacties inkeping componenten naar touchscreens daarbovenop klachten ge problemen inbegrepen de bouwkwaliteit, zoals lacunes binnenshuis het paneel. Simpel genoemd, het handel ontwikkelde in 2021 meer een geroep snijwondje minder-dan-stellaire betrouwbaarheid, daarbovenop ie bestaan niet duidelijk wanneer diegene situatie zou kunnen overtreffen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]