More

  Telegram voegt iMessage-achtige reacties en verborgen tekst toe voor spoilers |

  Telegram dringt nog een hekkensluiter grote update binnen voor 2021 afloopt. Een van den nieuwe banen existentie verborgen geschrevene doorheen spoilers erbij verbergen. Dus indien gij niet kunt bewakers doorheen ter kletsen over watje er binnen Spider-Vent: No Way Home gebeurt voor iedereen hierbinnen den chat ie bezittingen gezien, kun gij elk tak van je tekst uitzoeken daarbovenop de Spoiler-cosmetica gebruiken. Hierdoor worden de geschrevene in den chat, meldingen en chatlijst verborgen. Wanneer gij vrienden klaar zijn om erbij lezen wat jij denkt ge het verschijnen van redacted, kunnen zijde op de spoilertekst aantikken doorheen het onder lezen.

  Ook verfrissend zijn iMessage-achtige reacties. Je kunt bovenop elk bulletin dubbeltikken vanwege een ​​duim opwaarts tijdens lijnen. Eén keer aankloppen (of tikken daarbovenop houden op iOS) laat gij andere emoji uitzoeken, naar ene grijns, vuur, eentje geschokt gezicht of een duim omlaag. Jij kunt den standaard emoji boterham dubbeltikken inwisselen binnenshuis de chatinstellingen doodmoe Android en ter het sectie Stickers plus Emoji te de iOS-instellingen.

  Te privéchats bedragen reacties steevast ingeschakeld. Stadsgracht- en groepsbeheerders kunnen raadsbesluiten of zijde kant moeten wetten daarbovenop af welke reacties den andere leden kunnen kiezen.

  Verschillend have Telegram alreeds eentje handige vertaaloptie. Honingbij ie divisie Taal binnenshuis Instellingen kunt u vertaling inschakelen, waardoor eentje knop Vertalen aan het contextmenu worden reserve. U kunt de talen diegene u begrijpt negeren daarbovenop de schakelaar Communiceren existentie niet vacant sneetje berichten diegene u binnenshuis diegene talen ontvangt. Vertaling existentie beschikbaar bovenop alle Android-apparaten, echter iPhone- daarbovenop iPad-gebruikers moet iOS 15 of hoger gebruiken. Ie aantal talen dat Telegram ondersteunt, hangt uit van uw besturingssysteem.

  Bovendien kunnen gebruikers QR-codes genereren voor iedereen omsingeld een openbare gebruikersnaam, tevens snee bots, groepen daarbovenop kanalen. Gij kunt doodmoe ie QR-codepictogram exclusief kip gebruikersnaam kloppen plus den tinten plus ie schutspatroon kiezen voor gij ie ergens anders deelt. Gij kunt je inherent QR-code vinden binnen Instellingen.

  Het Telegram-team bezit den contextmenu’s leeg macOS opnieuw ontworpen omsingeld nieuwe snelkoppelingen en geanimeerde pictogrammen. De app levert een schermvullend effect klimaat te één-doodmoe-één chats wanneer jij eveneens overwegen emoji’s verzendt.

  Voordien dit klas tegoed Telegram groepsvideogesprekken plus andere functies reserve, waaronder eentje methode voort anderen erbij stremmen te groepschats van ie maken van screenshots en ie wegsluiten van gedeelde media, evenals livestreams omsingeld onbeperkte kijkers. Er existentie deze schooljaar echter ene onheil geweest tegen Telegram, inbegrepen rapporten diegene suggereren dat er eentje aanzienlijke stijging zijn geweest te het niveau van cybercriminele activiteiten die voorvallen doodmoe de versleutelde berichten-app.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]