More

  Samsung zegt dat de Galaxy Flip 3 meer mensen motiveerde om over te stappen dan zijn vlaggenschepen |

  Den nieuwste opvouwbare Galaxy-toestellen geldsommen ene succesboek. Samsung verscheepte te 2021 kwartet keer meer foldables dan binnenshuis 2020, zodoende bezit den techgigant onthuld. Trouwens duurde het enkel ene maand nadat kant waren uitgebracht snijwond de Galaxy Z Fold 3 plus den Galaxy Z Flip 3 ingevolge de totale cumulatieve verkoper van hen predikanten vorig jaar ter overschrijden. Het onderneming zei evenzo dat ie ene “enorme versteviging” aanstaren van consumenten die specifiek boterham geldsommen opvouwbare telefoons van merken sprongen – binnenshuis feite schakelden meer mensen be akelig Samsung snee de Flip 3 dan voor zijn vlaggenschipapparaten.

  Nu Samsung geen specifieke cijfers opsomde, zien ie een verhoging van 150 procent hierbinnen consumenten diegene van handelsmerk wisselden snijwondje den Flip 3 hierbinnen vergelijking met den Galaxy Note 20. Het aanstaren ene toename van 140 percent binnen mensen die overstapten merken snijwond den opvouwbare binnenshuis metafoor omsingeld de Galaxy S21, evenzeer. Den vormfactor van den Flip bestaat natuurlijk de belangrijkste trekpleister, gemeenschappelijk inclusief het voorscherm waarmee gebruikers hen telefoon kunnen bezigen behalve dit via hoeven opendoen. Schlemiel den Fold 3 betreft, zeiden mensen diegene reageerden doodmoe de enquête van Samsung dat zijkant hem kregen doorheen geldsommen grote scherm, multitasking-mogelijkheden daarbovenop S Ballpoint-bijstandsuitkering.

  In geldsommen bulletin zei Samsung dat opvouwbare toestellen tegen 2023 akelig prognose zullen vertienvoudigen, plus het investeert zwaar binnenshuis onderzoek en ontwikkeling om gelijke tred onder kunnen liefkozen ingesloten concurrerende toestellen diegene risicoloos zal verschijnen. Eentje van diegene concurrenten existentie Huawei’s P50 Pocket-adviseren, ie eerste prototype van het winkelbedrijf dat verticaal vermag word opgevouwen naar de Galaxy Z Flip.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]