More

  New York City bestelt 184 Mustang Mach-E-auto’s voor politie en overheid |

  New York City bezittingen 184 fulltime elektrische Mustang Mach-E’s gekocht en kant zullen allemaal werd tweedehands voor wetshandhaving plus wissel. Zoals Electrek opmerkte, kneden de verplaatsing eindje be van de plannen van de stad om binnen 2022 meer dan 1.250 elektrische voertuigen tijdens verwerving. Dat evolueren op zijn onderhoudsbeurt deel uit van een groter streven doorheen “den klimaatemissies binnen den hele stad drastisch tijdens verminderen” ingesloten behulp van ene belegging van $ 420 miljoen.

  Binnenshuis haar aankondiging vertellen den lokale kabinet van NYC dat den Mach-E’s zou worden gebruikt onderbrak de New York Police Department (NYPD), het New York City Sheriff’s Office, ie Department of Correction, het Department of Parks en Recreation, het Department of Environmental Protection, NYC Emergency Toezicht, DCAS Police daarbovenop ie Office of the Chief Medical Examiner. Zijde zullen den door gas aangedreven voertuigen van die agentschappen vervangen nadat den stad ze tegen 30 juni 2022 have ontvangen.

  NYC zei tevens dat de Mach-E-aankoop portie uitmaakt van den grootste EV-verkrijging totdat ofschoon toe, ofschoon dat zijn mogelijk niet lang ie geval. Den stad bezitting tevens den voorwaarde geaccepteerd door de komende vijf schooljaar tot 250 Tesla Prototype 3-voertuigen bij kocht.

  Voordien deze maand kondigde Ford aan dat het de vervaardiging van den Mach-E opvoert tot 200.000 voertuigen vanaf klas binnenshuis den VS vanaf 2022 daarbovenop te Europa anti 2023. Jim Farley, CEO van het concern, zei dat er een enorme smeekbede is akelig het elektrische vehicle, plus Ford stelt naar verluidt bedragen Explorer daarbovenop Aviator EV’s uit onderbrak ervoor erbij zorgen dat het toereikend Mach-E’s vermag vervaardiging door aan de rekest gedurende financieren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]