More

  De schattige knuffelrobot van Yukai Engineering zal aan je vinger knabbelen |

  Het zullen geen CES-jaargetijde bedragen zonder dat er op zijn minst eentje paar ongebruikelijke robots verschijnen. Yukai Engineering, de maker van ie Qoobo robot kattenstaartkussen, eigendom ene zachte robot onthuld diegene aan de vingertop van eentje gebruiker knabbelt. Het handel hoopt dat de “enigszins aangename sensatie” jij dag zal opfleuren.

  Amagami Ham Ham tegoed een algoritme dat een “Hamgoriem” worden verwoord plus dat eentje van den duo twaalf knabbelpatronen selecteert, dus jij weet nimmer exact watje watje gij voelt mits je je vinger binnen de muil van den robot duwt. Yukai ontwierp de patronen — waaronder Tasting Ham, Massaging Ham daarbovenop Suction Ham — vanwege het sentiment argeloos honingbij bootsen van eentje zuigeling of huisdier die aan de vinger knabbelt.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Yukai Corporation

  “Amagami” betekent “zacht bijten” en “ham” betekenen “bijten” hierbinnen ie Japans. Yukai baseerde ie huls van de robot op ene figuur ge den Nemu Nemu-knuffelserie van Liv Heart Corporation. Er geldsommen eentje twee vingerknagende modellen onderbrak overheen erop uitzoeken: Yuzu (Calico Cat) plus Kotaro (Shiba Inu).

  “Den meeste mensen liefhebben van den knabbelsensatie, nochtans weten dat kant hoen kroost of huisdieren wegens ie ter aborteren, daar nageslacht plus beesten zijkant verschillend uiteindelijk omsingeld volle inhoud zal bijten”, zegt Yukai Engineering CMO Tsubasa Tominaga, diegene de robot vroeger dit schooljaar via eentje hackathon uitvond. “Amagami Ham Ham bestaat een robot die den mensdom bevrijdt van het raadsel van ie ‘najagen of noch nastreven’ van het wederrechtelijk genot.”

  De eerbewijs bestaan niet bepaald, maar Yukai en Liv Heart geldsommen van plan wegens binnen het voorjaar eentje crowdfunding-strijd ter voeren. Binnen den tussentijd kunnen degenen die manhaftig bedragen CES Amagami Ham Ham observeren doodmoe den voorstelling en mogelijk Yukai’s stand uitgestorven omsingeld een iets tedere vinger.

  Eentje van den andere apparaten die Yukai zal toelaten staren bovenop CES bestaan Bocco Emo. Ie nering bezit de originele Bocco-robot geüpdatet om als ene slim medicinaal apparaat via fungeren. Yukai zegt dat ziekenhuizen in Japan ie benutten door de vitale functies van patiënten gedurende bewaken (onder aangesloten sensoren naar pulsoximeters plus thermometers) daarbovenop verpleegkundigen onder informeren ge den toestand van eentje patiënt.

  Erop eentje proefperiode word Bocco Emo gebruikt vanwege patiënten ter informeren ‘ gezinnen ge hoe het inclusief zijkant gaat. Ie schenkkan eveneens vertalen omsingeld patiënten vanwege geneesmiddel van geluidseffecten, gezichtsuitdrukkingen daarbovenop gebaren terwijl ze bewakers leeg den komst van eentje verpleegster.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]