More

  Apple’s 2021 iPad is terug naar $ 299 bij Amazon |

  Maak jij geen zorgen indien jij dit feestdagen noch den nieuwste iPad hebt gekregen (of hebt gegeven), je kunt er nog steeds ene omsingeld korting scoren. Amazon verkoopt opnieuw den 64 GB vaan iPad voor $ 299, of $ 30 korting bovenop de gebruikelijke eerbewijs. Gij kunt mee de 256 GB-versie aankoop sneetje eentje absoluut lage prijs van $ 449. Het schenkkan bedragen dat gij even moeten bewakers als ie 64 GB-model legitimatie medio sprokkelmaand wordt verzonden, niettemin ie vermag den moeite kastelein bedragen mits gij geen amper hebt voort de meest betaalbare tablet van Apple onder pakken gedurende krijgen.

  Terugloop iPad belang Amazon – $ 299

  De iPad 2021 bestaan weer een stukken update van eentje kernontwerp dat alhoewel jaren niet zijn veranderd, echter die veranderingen kunnen binnenshuis sommige gevallen ie onderscheid maakt. Den groothoekcamera aan de voorkant bestaan veel beter geschikt snijwond videogesprekken. De A13 Bionic-chip existentie nog steeds erg snel inkeping dit levensstijl van tablets, en den batterijduur van meer dan 10 moment existentie meer dan genoeg snijwondje typisch tabletgebruik. Er zijn zelfs ene koptelefoonaansluiting – stel je voor.

  Dit bestaat noch de iPad inkeping jou als jij aandringt op den nieuwste technologie van Apple: je zult geen USB-C, dunne randen of tweede generatie Pencil-ondersteuning vind. Aldaar wens je ene iPad Air (of mini of Voor) sneetje. Indien jij doch exclusief ene vitaal scherm wilt voor games, aflezen en televisietoestel-marathons, dan is deze voet-iPad ene gemakkelijke afwisseling inkeping ene eerbewijs mits dit.

  Volg @Deals op Twitter snijwond de nieuwste technische deals en koopjes advies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]