More

  Waymo voegt op maat gemaakte EV’s van Chinees bedrijf Geely toe aan zijn robotaxi-vloot |

  Te de toekomst zal Waymo’s robotaxi-zeevloot in de VS elektrische voertuigen inhouden diegene bijzonder sneetje de engageren zijn gebouwd om de Chinese autofabrikant Geely. Het handelsbedrijf Alphabet werkt gemeenschappelijk inbegrepen Geely ingevolge een ​​versie via fabriceren van zijn onlangs gelanceerde volledig elektrische Zeekr-vehicle dat bovenop unie zijn geproduceerd snijwond zelfstandig rijden. Waymo bezittingen gedetailleerde plus weergegeven renders van den aangepaste EV, die te Zweden bestaan ontworpen, hierbinnen eentje blogpost.

  Hij bezittingen geen stuurwiel of pedalen, zoals jij inmiddels zou vooruitzien van een onversneden onafhankelijk vehicle – voorwerpen den traditionele cockpit zullen geldsommen, bestaan een tablet diegene hoogstwaarschijnlijk dient mits navigatie- plus infotainmentsysteem. Waymo zei dat zijkant het vehicle hebben gewendraken daarbovenop het een vlakke grond bezitten gegeven snijwond meer toegankelijke toegang, royale hoofdeinde- daarbovenop beenruimte, verstelbare stoelen en overal opladers. Het nering zullen dan geldsommen Driver-technologie, diegene software- en hardwarecomponenten naar camera’s daarbovenop sensoren omvat, in de voertuigen inspreken.

  Waymo’s huidige ride-hailing-vloot is voornamelijk af Jaguar I-Paces en Chrysler Pacifica-hybrides. aangepast inbegrepen bedragen technologie. Ofschoon ie geldsommen voertuigen niet specifiek noemde, vertelde ene woordvoerder aan TechCrunch dat den coalitie inbegrepen Geely geen zeggenschap zal bezitten op de huidige partnerschappen. Het onderneming bezittingen evenals niet vermelden wanneer passagiers inclusief de Geely-voertuigen kunnen rijden, enig dat kantkloswerk de komende jaren aan bedragen vloot hierbinnen de VS zal werd reserve.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]