More

  The Morning After: Hyundai geeft mogelijk de verbrandingsmotor op |

  Ontvangst back belang The Morning After. Ik begeerte dat gij ene geweldig weekeinde hebt gehad en klaar bent sneetje 2021 door achter den bergkam erop zijn. (Ik weten dat ik dat ben.)

  Heden hebben wij ie hekkensluiter technische nieuwsjournaal van de afgelopen dagen en verschillende eindejaarsstukken verzameld be den grootste verhalen van het jaar. Niettemin eerst geeft Hyundai mogelijk de nieuwe verbrandingsmotoren leeg.

  Het concern have nog doch net bedragen eerste elektrische auto geproduceerd en uitgebracht, doch het existentie blijkelijk klaar door snel bij gaan en den motoren van weleer achter zich te vergunnen. Bronnen van de Korea Economic Daily stellen dat Hyundai ergens dit maand de ontwerpeenheid inkeping verbrandingsmotoren van bedragen onderzoekscentrum heeft gesloten. Alreeds er nog enkele werklieden voltooid zullen bedragen voort bestaande aandrijvingen te veredelen, zou den surplus naar EV-verwant arbeid gaan.

  Elektrificatie zijn “onvermijdelijk”, zei opzienbarend onderzoekshoofd Chung-kook Park akelig verluidt te ene e-mail, daarbovenop den overgang zal assisteren bij ie fabriceren van wagen’s diegene “de toekomstige handel domineren”. Park have waarschijnlijk identiek. In Zuid-Korea, Zuid-Korea, worden de verkoper van automaat’s ingesloten ge verbrandingsmotoren tegenstrijdig 2030 wederrechtelijk.

  -Mat Smith

  ‘Final Fantasy XVI’ met een half jaar uitgesteld om COVID-19

  Den onthulling bestaan al gepland sneetje den lentetijd van 2022.

  Final Fantasy-volgers word meer informatie toegezegd ge de volgende cessie van de pennendoosje -opeenvolgingen optreden boterham eind 2021.

  “Toen wij elkander snijwond het kortelings spraken, beloofde ik dat ik ergens straks hierbinnen 2021 meer informatie voltooid Final Fantasy XVI zullen hebben”, lijn producer Naoki Yoshida bovenop Twitter. “Ie spijt me u echter honingbij moeten mededelen dat ik die toezegging noch schenkkan nakomen, daar complicaties van den aanhoudende Covid-19-pandemie de ontwikkeling van den game omsingeld haast ene half schooljaar bezitten vertraagd.”

  Berechten aflezen.

  Binnenshuis 2021 eigendom Apple fouten overheen het verleden aangepakt

  Noem ie geen verontschuldiging.

  Het afgelopen schooljaar voor den iPhone- en Mac-auteur wasgoed gemarkeerd ingesloten meer dan een klein ietsje natuurlijk herstelling. Naast de vooruitgang inbegrepen zijn M1-rekentuig-chips binnenshuis krachtigere opstellingen, eigendom Apple de problematische toetsenborden van den hekkensluiter paar generaties MacBooks weggenomen plus den levensduur van de accumulator verbeterd snijwond het hele assortiment iPhone 13-modellen.

  De grootste verandering: en eentje waarvan wij het gewichtigheid identiteitsbewijs volgend klas zullen bewonderen, geldsommen productreparaties. Apple verkoopt herstelling-onderdelen plus gebruiksaanwijzingen aan klanten die hen iPhones status willen herstellen.

  Lees overigens.

  Lego’s ‘ Sonic the Hedgehog-set arriveert binnen het nieuwe klas

  De Green Hill Zone-lijm bestaan een nostalgische trektocht sneetje Sega-fans.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Lego

  Argeloos zowat een klas arbeid have Lego onthuld dat den Sonic the Hedgehog Green Hill Zone-set op 1 januari 2022 online plus in Lego-winkels verkrijgbaar zullen geldsommen snijwondje $ 70.

  Eggman (eveneens bekend mits Dr. Robotnik), twee beestjes en den Phantom Ruby. Sonic schiet helaas noch bolletje binnen loops, doch er bestaan natuurlijk eentje Technic-klink door hem (of andere personages) erop lanceren, samen inclusief stadionring-add-ons.

  Ga onderbrak omsingeld aflezen.

  Apple neemt naar verluidt Meta’s LIMOUSINE public relations lead aan

  Den verhuizing vindt gelegenheid ondertussen den geruchten be den SLEE-headset van Apple blijven roulatie.

  TMAApple have aangekondigd dat Apple een publieke headset have ingehuurd, ondertussen Apple den geruchten have aangenomen

  , volgens Mark Gurman van Bloomberg. Binnenshuis bedragen wekelijkse rondschrijven. “Meta existentie samen omsingeld Oculus de marktleider doodmoe ie streek van headsets, dus een dergelijke huur existentie uiteraard vermits Apple den lancering nadert”, streep Gurman.

  Schubert inderdaad communicatiedirecteur belang Meta’s Reality-labs daarbovenop communicatieleider snijwond Oculus ingesloten Meta sinds lentemaand 2016.

  Apple’s potentiële LIMOUSINE-headset bestaat reeds ie stof van allerhande geruchten.

  Of het schenkkan ene leeg zich rechtopstaand apparaat zijn inclusief dubbele 8K-schermen diegene totdat $ 3.000 kunnen kosten. Daarbovenop een derde gerucht, deze van Gurman, gaf aan dat het “VR-games van hoge kwaliteit” zal performen.

  Lees overigens.

  AMD en OnePlus zijn de hekkensluiter die de persoonlijke CES 2022-abonnementen annuleren

  Duwtje ze leeg de schilderijlijst.

  AMD daarbovenop OnePlus hebben alletwee hen fysieke aanwezigheid op ie technologie-evenement ingetrokken. Ofschoon kant geen gedetailleerde uitleg gaven, ja den stap duidelijk ene reactie doodmoe de bezoekersaantal van den Omicron-variant van COVID-19, chic als veel andere bedrijven diegene zich ofschoon hebben ingetogen voltooid CES.

  AMD stond ofschoon klaar doorheen geldsommen product via start 2022 producten ter eentje livestream leeg 4 januari. OnePlus zei dat het de OnePlus 10 Professional te januari zou voorslaan daarbovenop ie roddel ging dat het de aanprijzen bovenop CES zal blootleggen. Voorlopig zou Samsung, Sony daarbovenop LG nog allen exposeren hierbinnen Tussenvoegsel Vegas overheen eentje paar inweken. Ik gok op ene weddenschap.

  Lees trouwens.

  Den makers van ‘Arcane’ leggen over waarom Jinx daarbovenop Vi den sterren zijn van den Netflix-gelid

  Kortom: zij geldsommen feitelijk cool.

  Jinx daarbovenop Vi zijn de zussen binnenshuis het bloedpomp van Riot Games’ populaire Netflix-aaneenschakeling, Arcane , plus zij werden snijwond den spotlights gekozen uit ene line-up van meer dan 150 League of Legends-kampioenen.

  Sneetje Arcane-makers Christian Linke en Alex Yee konden den sterren metterdaad niemand anders bedragen van League of Legenden overlevering.

  “Daarbovenop dus, waarna we moesten fantaseren af welke personages wij nog vele jaren moeten detineren? Ik dacht dat het kalm manifest goed.’

  Lees verder.

  2021 liet ons zie dat vrachtwagens plus SUV’s niet nodig bedragen gasmotoren

  Amerika’s bestverkochte voertuigstijl is net dientengevolge gevierd wanneer geëlektrificeerd.

  Gestage opmars binnenshuis aandrijfsystemen binnen de afgelopen jaren – exclusief de torenhoge vraag akelig grotere, geëlektrificeerde voertuigen die geschikt bedragen boterham akelig de Amerikaanse markt bezittingen geleid tot een keerpunt binnen 2021: de bezoekersaantal van EV-pickups daarbovenop SUV’s. 2021 juist wellicht inspiratiebron ie omslagpunt.

  Lees trouwens.

   

  De grootste nieuwsberichten die je eventueel hebt gemist

  Riot Games schikt rechtszaak over genderdiscriminatie voor $ 100 miljoen

  Amazon’s ‘New World’ bestaan ene van den grootste geldmakers van ie jaar op Steam

  India’s versie van ‘PUBG Mobile’ voert apparaatverboden over sneetje cheaters

  Xiaomi’s 12-colonne telefoons helpen totdat den eersten met Snapdragon 8 Gen 1-chips

  Samsung’s nieuwste C-Lab-projecten omvatten eentje slimme gitaar inbegrepen LED-gidsen

  Acrimoto’s driewielige roadster EV combineert vreemd omsingeld genot

  NASA bezit eindelijk de James Webb Space Telescope gelanceerd

  Den reserveren raken: Amiga en den geboorte van 256-blozen gaming

  De lieve accessoires snijwondje je nieuwe Xbox Series X of S

  De lieve apps wegens gedurende downloaden doodmoe je nieuwe smartphone

  ‘Forza Einder 5’ maakte van me eentje supporter van racegames

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]