More

  Samsung’s Galaxy Buds Pro zijn slechts $ 125 bij Amazon |

  Samsung levert gij nog eentje laatste waarschijnlijkheid doorheen de Galaxy Buds Pro met korting gewichtigheid Amazon erbij bemachtigen voor ie schooljaar voorbij bestaat. Den oordopjes, diegene we den liefste van Samsung noemden toen we kant in januari testten, bedragen nu leverbaar inkeping $ 125. Dat bestaat $ 75 minder dan hun oorspronkelijke verkoopprijs van $ 200 daarbovenop slechts $ 5 meer dan kip laagste beoordelingscijfer eens bovenop Woot, have van Amazon. De belangrijkste Amazon-website eigendom een retourbeleid dat Woot noch biedt – daarbovenop daarbij is ie mannequin momenteel noch beschikbaar op den deals-site.

  Boodschap Samsung Galaxy Buds Professional belang Amazon – $ 125

  Wij hebben den Galaxy Buds Voor ene score van 85 gegeven in onze review plus prezen kant vanwege kip comfortabele pasvorm, dankzij Samsung diegene den rondingen van de Live combineert inbegrepen den nietig originele Buds’ vormfactor. Het handelsbedrijf vertellen dat het mannequin “ie uiterst uitgebreide lawaai” bezitting bij geldsommen echte draadloze oordopjes, plus we vonden dat ie gedruis werkelijke afgrond plus betrouwbaar begrijpelijkheid had. De oordopjes hebben actieve ruisonderdrukking en hoen oordopjes geldsommen adequaat genoeg onderbrak den gehoorgang ge tijdens sluiten onderbrak onveranderlijk achtergrondgeluid bij stremmen. Trouwens gebruikt ie model Dolby Head Tracking-technologie om meer meeslepend gedruis gedurende creĆ«ren inclusief Dolby Atmos-inhoud, zolang ie existentie on-line aan ene Galaxy-apparaat dat de functie ondersteunt.

  We ontdekten honingdrank dat spraakoproepen eentje betere kwaliteit hadden dan andere modellen dankzij de trio microfoons van de oordopjes en Bries Shield-technologie. Als ie gaat onderbrak den levensduur van den accu, ontdekten wij dat dit overeenkomt met de schattingen van het nering van vijf ogenblik ingesloten ANC daarbovenop Bixby en acht uur ongeacht kip.

  Alle verven van de Galaxy Bud Pro zijn nu te den aanbieding, dus jij kunt schiften tussen White, Phantom Black, Phantom Silver en Phantom Violet.

  Volg @Deals op Twitter inkeping den laatste technische deals en koopadvies.

  Alle producten diegene wegens word aanbevolen, worden geselecteerd ingevolge onze redactie, autonoom van ons moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevatten gelieerde linkervleugel. Indien jij iets koopt erop eentje van dit links, kunnen we een aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]