More

  Roku breidt zijn TV Ready-programma uit met meer merken en regio’s |

  Roku-televisie’s kunnen in de toekomst snel word verbonden aan meer audioproducten. Het concern have geldsommen TV Ready-certificeringsprogramma uitgebreid inbegrepen Ingredi, JVC, Pheanoo daarbovenop Philips dit klas, met Polk Audio daarbovenop Westinghouse hierbinnen 2022. Roku eigendom het planning eveneens internationaal geopend plus eega’s naar Bose zal akelig prognose TELEVISIE Ready-apparaten lanceren straks in ie Verenigd Koninkrijk, Canada en Mexico.

  Bose Vice President Product and Experience, Doug Cunningham, zei:

  “Roku TELEVISIETOESTEL Ready maakt het gemakkelijker dan ooit vanwege eentje ​​Bose TV-speaker binnen gedurende stellen en erop gebruiken snijwond een verbeterde audio ervaring. Wij geldsommen verheugd door dit claim naar meer Roku TELEVISIE-bezitters be de hele globe erbij brengen.”

  Ie TV Ready-aanzet evolueren ie eenvoudig door soundbars daarbovenop boxen aan gedurende sluiten bovenop Roku TV’s – vergankelijk ie audioapparaat de functie, wordt het moeiteloos gedetecteerd zodra u het aansluit. Uw televisie schakelt dan de boxen af daarbovenop schakelt den audio-uitgang, plus u kunt het volume van uw luidspreker/soundbar indelen ingesloten den Roku-afstandsbediening. Het planning worden gelanceerd binnenshuis 2020, ingesloten Sound United (ie moederbedrijf van Polk, Denon, Marantz, Class A daarbovenop Boston Acoustics) daarbovenop TCL indien de eerste officiële echtgenoten.

  Roku zegt dat het programma deelnemers ene ” eenvoudig onder implementeren” SDK inkeping snelle integratie, voorts een draadloos soundbar-referentieontwerp dat het lanceerde doodmoe CES 2021. TCL bracht het eerste fotomodel uit doodmoe voet van den verwijzing, daarbovenop het wordt natuurlijk moeiteloos aaneengehecht aan eentje Roku-televisie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]