More

  Rivian stelt levering van 400-mijls R1T-trucks uit tot 2023 |

  Startup snijwond elektrisch overbrenging Rivian poneert den leveringen van geldsommen 400-mijls R1T-pick-up ge totdat 2023. In een e-mail aan klanten die door Electrek geldsommen behaald, zei CEO RJ Scaringe dat het handelsbedrijf voorrang geeft aan den vervaardiging van R1T-voertuigen die geldsommen uitrusten inclusief geldsommen 314-mijl ” Groot doos” accu. Zodra diegene bestellingen bedragen verricht, zal het zijn aandacht lijnen doodmoe de meer betaalbare “Explorer Package” -trim plus “Max pack” -accumulator.

  “Bij ie klaarmaken van onze leveringstiming hebben wij onze bouwvolgorde uitpuilend de build geoptimaliseerd combinatie die onzerzijds zou assisteren om dientengevolge snel denkbaar leeg erop schalen en daarmee den uiterst mogelijke positieve klimaatimpact erbij hebben”, schrijft RJ Scaringe binnen den e-mail. We bezitten Rivian benaderd boterham meer informatie.

  Te idem bulletin merkt Scaringe doodmoe dat Max-batterijvarianten inderdaad zijn voor pakweg 20 procent van den 71.000 R1T- en R1S-voorbestellingen die de autofabrikant doodmoe 15 december have ontvangen schooljaar. Dat suggereert dat den vertraging verhouding heeft doodmoe pakweg 14.200 voertuigen. Rivian staat mensen toe hen bestellingen bij afwisselen als kant hun R1T eerder moeten ontvangen. Ie beloofde ook begin 2022 meer info over leveringstijden bij porties.

  Rivian heeft den levering van den R1T de afgelopen jaren verschillende wenden vertraagd. Den truck zou authentiek in 2020 debuteren, nochtans ie concern eigendom diegene dagtekening uiteindelijk verschoven akelig september 2021. De pandemie plus chiptekorten bezitten daarenboven een pennendoosje gespeeld, echter Rivian bezittingen nou evenzeer noch aantal productiecapaciteit. Ie bestaan van plattegrond wegens volgende zomer ene nieuwe fabriek te Georgië tijdens construeren. Dat zullen nochtans legitimatiebewijs ergens binnen 2024 overheen geldsommen. Onderhand heeft het nering evenzeer eentje bestelling van 100.000 voertuigen diegene het moeten vervullen snee minderheidsaandeelhouder Amazon.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]