More

  LG Display zegt dat zijn nieuwe ‘OLED EX’-technologie de helderheid tot 30 procent verbetert |

  LG Display eigendom bedragen volgende mensenleven OLED-technologie onthuld, genaamd “OLED EX”, die “de helderheid tot 30 procent zullen moet overtreffen binnen vergelijking inclusief conventionele OLED-schermen”, aldus ie concern. Dat zou kunnen assisteren om de grootste tekortkoming van OLED tenzij mini-LED-technologie ter verhelpen, namelijk ene lichaamsgebrek aan algehele begrijpelijkheid.

  Naar LG Display aangeeft, straalt elke OLED-pixel zelfstandig licht overheen, schlemiel betekenen dat hij volledig aan of overheen kan zijn. Hierdoor kunnen televisietoestel’s perfect zwart weergeven tenzij “blooming” leeg led-televisietoestel’s, niettemin simultaan kunnen OLED-pixels niet dezelfde helderheidsniveaus aankomen indien LEDS. Huidige OLED-sets kunnen piekhelderheidsniveaus tot circa 500-600 nits weergeven, terwijl mini-LED-sets 2000 nits en hoger kunnen bereiken.

  dims? image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comLG Display

  Onderbrak OLED-sets helderder honingbij maken, gebruikt OLED EX (Evolution/eXperience) deuteriumverbindingen voort de light-emitting diodes sterker licht via inwilligen uitstralen. “Wanneer gestabiliseerd, zorgen de deuteriumverbindingen ervoor dat het scherm helderder licht uitstraalt terwijl ie hoge efficiëntie via lange oer behouden blijft”, aldus LG Display.

  OLED EX zorgt alsook inkeping verbeterde kleurnauwkeurigheid. Het gebruikt blijkelijk algoritmen vanwege het gebruik van 33 miljoen OLED-diodes in eentje 8K-scherm gedurende voorzien, opdat het “exact de energie-invoer van ie scherm regelt voort den kleinigheden en gloeien van den video-kracht diegene worden afgespeeld nauwkeuriger klimaat via geven.”

  Ie bedrijf bezittingen evenzeer geldsommen ontwerpen geüpgraded door den lijvigheid met 30 percent honingbij slinken en de bezelgrootte van 6 akelig 4 mm bovenop 65-inch OLED-schermen. Ie winkelbedrijf bezittingen nog niet verwoord wanneer ie van plan zijn de technologie op den markt onder brengen, niettemin het merkte op dat de OLED-verkoop vorig klas inclusief 70 percent is gestegen, ondanks een afdaling van 12 procent leeg de wereldwijde televisie-handel. “Met onze nieuwe OLED EX-technologie moeten wij nog meer innovatieve, hoogwaardige klantervaringen bieden doorheen den evolutie van onze OLED-technologie, algoritmen en ontwerpen”, zegt Dr. Oh Chang-ho van LG Display.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]