More

  Lego’s ‘Sonic the Hedgehog’-set arriveert op 1 januari |

  Lego bestaan nog niet helemaal klaar inclusief het ontginnen van je videogamenostalgie. Na zowat een klas arbeid bezit ie bedrijf onthuld dat den Sonic the Hedgehog Green Hill Zone-set leeg 1 januari 2022 online plus te Lego-winkels beschikbaar zullen zijn sneetje $ 70 (£ 60). De leeg stenen gebaseerde recreatie van het bekendste landstreek van den spel bevat minifigs snee Sonic, Dr. Eggman (evenals beroemd indien Dr. Robotnik), twee beestjes daarbovenop de Phantom Ruby. Sonic schiet helaas niet binnenshuis bronstig, doch er zijn een Technic-handgreep doorheen hem (of andere cast) bij start, gemeenschappelijk inbegrepen de ringen plus power-ups die jij zou verwacht.

  De set is den voltooide aanpassing van Sonic-supporter Viv Grannell’s onderwerping aan het Lego Ideas-platform. Kip conceptset verzamelde den 10.000 stemmen die nodig ronddwalen wegens binnen aanmerking onder komen snijwondje ene echte set. Lego begon officieel inbegrepen functioneren hierbinnen februari.

  Gij zult hierbinnen de nabije toekomst vermoedelijk niet veel meer Lego-sets inclusief ene videogamethema aanschouwen. Sonic daarbovenop Mario bedragen stuntman van den bekendste franchises – andere game-gerelateerde Lego Ideas boterham Legend of Zelda, Metroid daarbovenop andere klassiekers hebben de drempel van 10.000 stemmen niet gehaald. Deze illustreert nochtans rivierbron de vermogen van crowdsourcing, plus het existentie juist nieuws snijwond kroost die geldsommen opgegroeid ingesloten een Genesis (of Mega Drive) in den zitkamer.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]