More

  Jabra’s Elite 4 Active-oordopjes voegen ANC toe en zijn beter bestand tegen zweet |

  Jabra bezittingen geldsommen Elite 3 draadloze oordopjes nog nochtans netjes gelanceerd, maar bezittingen nu eentje voortzetting. Ditching merkt leeg dat Jabra den Elite 4 Active tegoed geïntroduceerd, een opstapmodel dat ene tal van de omissies van den 3 aanpakt. Zijde bezitten nu actieve ruisonderdrukking door de grond ter overstemmen erbij je trainingen, terwijl de IP57-waterbestendigheid bestaan verbeterd (van IP55 ) zullen moeten assisteren wegens te gaan omsingeld zweet daarbovenop stortbuien.

  Den bevrijden zal anders bekend voorkomen als gij den Elite 3 hebt waargenomen, hoewel dat niet per se een hersenbreker bestaat. Den Elite 4 Active bezit drivers van 6 mm, een “HearThrough” -modus ingevolge klanken van buitenaf te homologeren en aanhoren inbegrepen één lichtknop. Je zult ie moeten handelen ingesloten bekabeld opladen, doch jij krijgt nog steeds ene geclaimde batterijduur van zeven moment van de oordopjes aanzien plus 28 uur mits je den oplaadcassette meeneemt.

  Beschikbaarheid in sommige neerkomen existentie groter onbekend. Den Elite 4 Active bestaan alhoewel vacant hierbinnen het VK voor £ 120 (omstreeks $ 161), nochtans kantkloswerk zijn nog noch aangekondigd snijwond den VS ondertussen wij deze epistel. Wij hebben Jabra gevraagd of ie meer vermag porties. Doodmoe voorwaarde dat de oordopjes doch hierbinnen den Verenigde Staten bereiken, kunnen kant gemakkelijk eentje koopje vertegenwoordigd. Wij hielden van den Elite 3 vanwege ene combinatie van een lage eerbewijs ingesloten ene sterke geluidskwaliteit, eentje gezonde batterijduur daarbovenop comfort – den 4 Active bouwt om op diegene formule. Kant vertegenwoordigd bestaanbaar een betere betekenis dan den Geluidsweerkaatsing Buds en andere rivalen diegene meer opvallende compromissen sluiten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]