More

  ‘Fortnite’ is down met spelers die geen toegang hebben tot hun accounts |

  Indien gij van plattegrond ja doorheen vandaag Fortnite tijdens performen, wens jij eventueel andere plannen produceren. Bovenop dit minuut opsporen veel spelers het onmogelijk voort in honingbij loggen doodmoe hun accounts daarbovenop games te spelen. Om 13.13 uur ET zei Epic Games dat ie “een kwestie” aan het vorsen inderdaad plus beloofde meer informatie bij delen zodra het eentje uitkomst snijwond het hersenbreker had.

  Fortnite existentie nu niet vacant daarbovenop toneelspelers kunnen noch inloggen ondertussen we ene probleem onderzoeken.

  Wij geeft meer info indien wij eentje opbrengst hebben door instituten weer online tijdens brengen. pic.twitter.com/B3wXvu5SL6

  — Fortnite Zelf (@FortniteStatus) 29 december 2021

  Epic tegoed noch gezegd watje ie hersenbreker veroorzaakt. Leeg den statuswebsite beschrijft ie onderneming het incident nochtans als ene ‘grote storing’. Diezelfde nieuwsbericht merkt doodmoe dat den Epic Games Store lijdt aan “verslechterde prestaties”. Volgens Downdetector zijn er honingdrank berichten dat mensen GTA Online niet kunnen spelen daarbovenop geen toegang hebben tot Discord, nochtans ie bestaan noch manifest of die incidenten zwachteling liefkozen inbegrepen elkander.

  2021 eigendom eentje veel opmerkelijke internetstoringen gekend. Identiteitsbewijs voorheen dit maand leidde eentje netwerkprobleem met Amazon Web Kerkdiensten ertoe dat veel websites, waaronder Disney+ daarbovenop Vice, een stukje van de dag ontoegankelijk werden. We merken hier op dat Fortnite bovenop een AWS-backend draait.

  Maakt…

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]