More

  De PS Plus-games van januari zijn onder meer ‘Persona 5 Strikers’ en ‘Dirt 5’ |

  We staan ​​doodmoe de een of andere manier doodmoe ie punt ingevolge 2022 hierbinnen bij gaan, sukkel bezegelen dat Sony binnenkort den reeks games diegene PlayStation En-leden kunnen claimen tenzij toegevoegd kosten zou vernieuwen. Per 4 januari kun je Persona 5 Strikers, Dirt 5 plus Deep Rock Galactic binnenhalen.

  Persona 5 Strikers volgt de gebeurtenissen van Persona 5 (die PS5-bezitters erop den PS En Collection kunnen haken) ). De handeling-RPG, diegene voordien deze klas te ie Westen word uitgebracht, bevatten alsmede elementen be den Dynasty Warriors-colonne. Ie existentie de enige van de POSTSCRIPTUM En-games van januari diegene geen native PS5-versie bezittingen.

  Dirt 5 is de nieuwste game in de langlopende Dirt-colonne. Den offroad-racetitel, diegene hierbinnen november 2020 verscheen, bevat bevrijden zoals eentje gesplitst scherm inkeping viertal spelers en den creatieve modus Playground. Jij kunt racen be meer dan 70 routes leeg 10 wereldwijde locaties.

  Deep Rock Galactic debuteert inmiddels leeg PlayStation mits een POSTSCRIPTUM En-spel. De co-bovenop first-person shooter arriveerde binnenshuis mei 2020 bovenop computer daarbovenop Xbox. Je speelt als een ruimtedwerg plus er geldsommen vier schoolklassen waaruit je kunt schiften: engineer, gunner, driller daarbovenop scout. Toneelspelers verkennen procedureel gegenereerde vernietigbare grotsystemen en gebruiken ie op contra golven van buitenaardse wezens terwijl kantkloswerk akelig hulpbronnen zoeken.

  PS En-abonnees bezitten totdat 1 sprokkelmaand de tijd vanwege die titels ter claimen. Intussen heb je totdat 3 januari wegens den zes games in de huidige line-up vast tijdens stortregenen. Je kunt gebruikmaken van Godfall: Challenger Edition, Lego DC Geweldig Villains daarbovenop Mortal Shell, evenals POSTSCRIPTUM VR-titels The Persistence (die jij alsmede ongeacht headset kunt spelen), The Walking Dead: Saints & Sinners en Until You Fall.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]