More

  De nieuwe ThinQ-receptenservice van LG haalt ingrediënten van Amazon en Walmart |

  Zoals gewoonlijk have LG bedragen nieuwste slimme apparaten boterham CES 2022 onthuld, doch dit keer hebben zijde eentje ongebruikelijke kronkel: ene receptenservice. Omsingeld den ThinQ Recept-app kunnen gebruikers uitzoeken overheen maximaal 10.000 recepten, waarbij den app ingrediënten aan je boodschappenlijstje toevoegt snee bezorging vanwege Walmart of Amazon Fresh.

  LG werkt samen ingesloten SideChef aan de app, zodat u alles kunt bereiding, van ene louter recept totdat een wekelijks maaltijdplan. Het vormen tevens conventie van de Scan and Cook-functie van Foodspace Technology diegene een streepjescode scant bovenop inschatten bevroren en flank-plus-klare maaltijden, en vanzelf kookinstructies akelig compatibele LG ThinQ-ovens stuurt.

  LG's nieuwe ThinQ-receptservice maakt gebruik van ingrediënten van Amazon en Walmart

  Den nieuwe toestellen inbegrepen ThinQ-recept zal vanaf 5 januari werd getoond bovenop den virtuele beursstand van LG op CES 2022, alhoewel LG noch have gezegd wanneer de app daarbovenop apparaten binnenshuis de opruiming gaan. CES 2022 staat nog steeds gepland snijwond aankomende slapjes binnenshuis Tussenvoegsel Vegas, met LG, Samsung en Sony leeg ie oogwenk van schrijven. Andere bedrijven, waaronder Amazon, Google, Meta daarbovenop Lenovo, hebben zich doch ingetogen ge den praktijk.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]