More

  AMD en OnePlus zijn de laatste die persoonlijke CES 2022-abonnementen annuleren (bijgewerkt) |

  Meer grote namen nietigverklaring persoonlijke CES 2022-plannen. CNET merkt bovenop dat AMD plus OnePlus allebei hun fysieke bijzijn leeg ie technologie-evenement bezitten ingetrokken. Alreeds zijde geen gedetailleerde uitleg gaven, wasgoed de pas verstaanbaar een reactie doodmoe den bezoekersaantal van de Omicron-variant van COVID-19 daarbovenop den bijbehorende versteviging van nieuwe gevallen. AMD schakelt zijn persoonlijke transacties uit naar virtuele transacties binnenshuis ie “lieve belang” van ieders gezondheid, vertellen ie winkelbedrijf binnenshuis een mededeling.

  AMD stond al klaar wegens bedragen 2022-producten te eentje livestream op 4 januari onder lanceren . OnePlus vertellen dat het de OnePlus 10 Voor te januari zal voorstellen plus ie gerucht ging dat het den telefoon zal onthullen leeg CES.

  Den bedrijven sluiten zichzelf aan belang veel van figuurlijk merken die zichzelf bezitten ingetogen overheen de echte CES-betrokkenheid, waaronder Amazon, AT&T, GM, Google, Intel, Lenovo, Meta, Microsoft plus T-Mobile. Anderen ronddwalen nu gericht bovenop virtuele presentaties, naar NVIDIA. Toonaangevende pijlers naar LG, Samsung en Sony ronddwalen bovenop ie ogenblik van schrijven nog steeds toegewijd.

  CES-organisator, de Consumer Technology Association, plant nog steeds eentje persoonlijk evenement en is van opinie dat den gezondheids- plus veiligheidsmaatregelen voldoende geldsommen voort deelnemers beschermen. Het bagatelliseerde evenals den breker van wegtrekken, en merkte doodmoe dat er per 23 december meer nieuwe aanmeldingen dan exits ronddwalen. De situatie bestaan de afgelopen dagen echter veranderd daarbovenop de bezorgdheid gaat meer over den grootte van de bedrijven dan over den cijfers – deze zou geen CES-revival bedragen indien den topattracties nergens ter bekennen geldsommen.

  Update 12/28 17:22 ET: MSI bezittingen tevens zijn persoonlijke CES 2022-activiteiten geannuleerd. Gij moet ofwel het “Gameverse”-evenement van 4 januari van ie concern staren of den virtuele exporuimte bezoeken tussen 5 januari plus 8 januari.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]