More

  Alles over betonlook tegels!

  Een van de meest bekende tegels op dit moment zijn de betonlook tegels. Dit is een keramische tegel die eruitziet als beton. Deze tegels passen bij ieder interieur! Hij past perfect bij bijvoorbeeld een industriële badkamer. Daarnaast kun je betonlook tegels gebruiken in bijna iedere ruimte. Denk naast de badkamer bijvoorbeeld ook aan de keuken of de woonkamer.

  Een paar voorbeelden van betonlooktegels:

  Bienseramik Arcides Smoke in 60×60 cm en 60×120 cm.

  Bienseramik Arcides Grey in 60×60 cm en 60×120 cm.

  De betonlook tegel geeft jouw badkamer (of andere ruimte) een ruimtelijke en strakke uitstraling. Betonlook tegels hebben vaak een koelere kleur en dat schrikt veel mensen een beetje af. Wat veel mensen niet weten is dat betonlook tegels ook in vele warmere tinten verkrijgbaar zijn, waardoor het iets minder kil wordt.

  Hieronder een paar voorbeelden van warme betonlook tegels:

  Rondine Volcano Taupe Ret in 30×60 cm, 60×60 cm of 80×80 cm.

  Metro Inspired Cream Mat tegel 600×600, 375×750 of 750×750

  Betonlook tegels kun je met veel verschillende accessoires combineren. Als eerste kun je het mooi combineren met matzwarte kranen en een matzwart badkamermeubel voor een industriële badkamer. Kies daarbij dan een witte wastafel om het helemaal af te maken.

  Daarnaast kun je betonlook tegels ook goed combineren met chrome kranen. Dit is een goed optie voor als je een minimalistische badkamer wilt. Hier kun je dan een wit badkamermeubel en een witte kolomkast bij toevoegen om het compleet te maken.

  Als laatste kun je de tegels ook nog mooi combineren met een houten badkamer meubel. Door twee soorten materialen te combineren in jouw badkamer ontstaat er een mooi contrast. Kies bij het badkamermeubel een of twee witte waskommen en eventueel een witte kolomkast en dan is jouw badkamer af.

  Wil je voor de ‘echte’ betonlook badkamer gaan? Ga dan voor een groot formaat tegel met een smalle voeg. Door de voeg zo min mogelijk op te laten vallen lijkt de vloer een geheel.

  Betonlook tegels zijn eenvoudig te plaatsen en makkelijk te onderhouden. Ze zijn heel eenvoudig te plaatsen, veel makkelijker als het gieten van een echte betonnen vloer. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze installatieservice. Daarnaast zijn ze ook makkelijk in onderhoud. De tegels zijn namelijk makkelijk schoon te maken.

  Al overgehaald? Neem dan snel een kijkje op onze website!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]