More

  Steam’s Winter Sale biedt kortingen op ‘Horizon Zero Dawn’, ‘Deathloop’ en meer |

  Steam’s Winter Sale zijn alreeds aan de snelheid. Vanaf heden totdat 5 januari biedt Valve hoge kortingen doodmoe enkele van den beste pc-games die je ofschoon kunt kocht. Bijvoorbeeld, Arkane’s meeslepende sim Deathloop, diegene persoonsbewijs afgelopen herfstmaand uitkwam, zijn nu 50 percent korting, waardoor het nou $ 30 bestaan.

  Ene ander zojuist record, Sony’s Einder Zero Dawn, kost nou $ 25, omlaag van $50. Als je doorheen jaargetijde dubbel van The Witcher meer van Geralts wagen wilt beleven, krijg gij 80 procent korting bovenop The Witcher 3: Ruig Hunt. Je kunt den Game of the Year-editie verkrijging, die de fantastische uitbreidingen Hearts of Stone daarbovenop Blood and Wine bevatten, boterham iets minder dan $ 10.

  Mits indies meer jouw jam bedragen, is eentje van mijn persoonlijke favorieten van ie afgelopen klas, Death’s Ingevolge, bestaan 25 percent korting tot het nieuwe klas. Snijwondje $ 15 kun jij geen aantal betere onderbrak Zelda geïnspireerde titel krijgen dan dat. Eastward, een actie-RPG met een van de mooiste pixelart-stijlen te den recente geschiedenis, bestaan 10 percent korting, schlemiel de eerste keer zijn dat ie te de schoonmaken bestaat. Indien gij schlemiel 65-plusser juweeltjes wilt inhalen, mogen we Discotheek Elysium en Hades dan telefoon? Kant bedragen nou geprijsd leeg onderscheidenlijk $ 18 plus $ 16,24.

  We merken alhier alsook leeg dat ook GOG als de Epic Games Store laatst hun eigen winteruitverkoop bedragen begonnen, dus mits jij de voorwaarde levert aan diegene winkelpuien, zorg er dan inkeping dat bekijk ze tevens.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]