More

  Niemand vroeg om likbare tv, en toch… |

  Het vormen noch be om tijdens rieken schlemiel er leeg ie scherm staat – wens gij smaken watje gij ziet? Waarschijnlijk noch, nochtans ene wetenschapper gaat niettemin voort. ASCII en Reuters melden dat Homei Miyashita, professor aan de Meiji Academie, Taste the TELEVISIETOESTEL bezittingen gepresenteerd, ene set waaraan jij kunt gevangenissen voort den bijsmaak te krijgen van wat er bovenop ie scherm te zien is. Ie model stuurt elektrische signalen naar 10 smaakbussen doorheen unieke sprays erbij produceren diegene een (gelukkig hygiĆ«nische) filmlaag overtrekken.

  Ie toestel is ofschoon lang in realisatie. Miyashita besprak ie basisconcept van ene “smaaksynthesizer” binnenshuis ie lentetijd van 2020 daarbovenop bood te oktober van dit schooljaar ene vroege opbergblik op de televisietoestel.

  Het klinkt goor, daarbovenop mensen zullen jij warempel vreemde oogopslagen toewerpen indien jij Frans kuste jij televisie hierbinnen het midden van eentje parade. Miyashita ziet dit doch niet per se mits ene gimmick doorheen toe honingbij voegen aan alledaagse consumentenschermen, naar 3D-televisie. Binnenshuis plek daarover stelde hij zich likbare schermen snijwond als hulpmiddelen sneetje koks en sommeliers, plus hoopte zelfs ene toneel via construeren wetsartikelen je smaken naar liedjes of video’s kon downloaden. Dit vermag je helpen voort recepten van voltooid den hele aardkorst via proeven terwijl jij thuis blijft.

  Den technologie existentie mogelijk eveneens praktischer dan jij denkt. De professor nam circa eentje jaar de tijd ingevolge het model zelf ter opbouw, daarbovenop hij schatte dat een verzendversie ie equivalent van $ 875 zou kosten. Nu je plausibel niet ie middelpunt van gij huiskamer zullen fabriceren, is het misschien betaalbaar genoeg inkeping de culinaire industrie daarbovenop toegewijde fijnproevers.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]