More

  Lenovo sluit zich aan bij groeiende lijst van bedrijven die CES 2022 niet fysiek bijwonen |

  Lenovo is het hekkensluiter handel dat bezit aangekondigd dat het niet lichamelijk afwezig zou geldsommen doodmoe CES 2022. Woensdagavond vertellen de producent van consumenten- daarbovenop bedrijfselektronica dat ie geen personeel onder plaatse zullen hebben doodmoe ie evenement ingevolge de gezondheid onder afdekken. van geldsommen werklui en klanten.

  “Na nauwlettend management via bezitten verantwoordelijk bovenop de huidige trends uitpuilend COVID, is het binnen het belang van de gezondheid en veiligheid van onze arbeiders, klanten, eega’s plus onze gemeenschappen onderbrak alle on- webpagina-activiteit in Tussenvoegsel Vegas”, aldus ie winkelbedrijf op Twitter. “Alhoewel dit ene omschakeling in den plannen existentie, bedragen wij verheugd snee jullie allen wegens onze nieuwste technologie gedurende bewonderen wegschieten naar gepland bovenop 4 daarbovenop 5 januari.”

  iDeze kracht bestaat noch beschikbaar om jij privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen belang en laad de bladzijde weer vanwege dit erop bewonderen.

  Lenovo volgt Amazon, Meta, Twitter daarbovenop showsponsor T-Mobile bij het aftreden van de aandelenbeurs. Alle kwartet zeiden zijkant noch persoonlijk afwezig erop zullen zijn door zorgen te verband ingesloten de nieuwe COVID-19-omicronvariant. Daarbovenop reeds het allemaal belangrijke namen te de technologie bedragen, zijn ze geen hardwarespeler bovenop dezelfde manier als Lenovo existentie, en bedragen zijde historisch mee noch dientengevolge lichamelijk present geweest doodmoe de voorstelling indien in de afgelopen jaren.

  Voorlopig is den Consumer Technology Association, de organisatie diegene elk klas CES samenbrengt, van grondplan onderbrak trouwens bij gaan inbegrepen het evenement. “Waargenomen de uitgebreide gezondheidsmaatregelen van CES – vaccinatievereiste, maskering daarbovenop beschikbaarheid van COVID-19-tests – binnen combinatie ingesloten een lagere bezoekersaantal en maatregelen inkeping sociale afstand, bedragen we ervan overtuigd dat gas en tentoonstellers ene sociaal afstandelijk echter waardevol daarbovenop productief evenement te Tussenvoegsel Vegas kunnen hebben, eveneens eentje lonende ervaring op onze digitale toegang”, vertelde den anatomie aan TechCrunch.

  Er existentie nog veel dat wetenschappers niet kennis af omicron, doch vroege gegevens suggereren dat ie ene zeer overdraagbare stam van het coronavirus bestaan. Federale gezondheidsfunctionarissen zeiden maandag dat den variant juist inderdaad inkeping 73 percent van alle nieuwe gevallen te ie hele akker binnen den waterig diegene eindigde leeg 18 december. Ie maakte onderbeen filtreren dagen voordien 12,6 percent uit van alle COVID-19-gevallen binnenshuis den VS. Hierbinnen sommige delen van het akker, waaronder porties van den staten New York en den Pacific Northwest, was ie aandeel van de variant zelfs nog groter. Wetenschappers bezitten evenzeer ontdekt dat de meeste niet-mRNA-vaccins, waaronder Sinovac en Sinophram, weinig bescherming bieden contra de stam. Het bestaat dan mee begrijpelijk waarom veel bedrijven leeg risicoloos moeten spelen, plus ie existentie redelijk vanwege bij zeggen dat Lenovo vermoedelijk niet de laatste zou zijn die zichzelf terugtrekt over CES 2022.

  Update 12:31PM ET: Waymo, den autonome auto-sectie van Alphabet, eigendom vandaag aangekondigd dat ie honingdrank noch lichamelijk cadeau zou bedragen bovenop CES 2022. Ie concern zegt dat ie nog steeds virtueel zou meedoen aan een tal CES-gerelateerde evenementen, maar ie zullen geen stand bezitten bovenop ie evenement.

  iDeze kracht existentie niet vacant ingevolge uw privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen bij en laad den pagina opnieuw voort dit bij staren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]