More

  Jabra’s Elite 85t-oordopjes dalen tot een historisch dieptepunt van $140, alleen vandaag |

  Maak jij geen zorgen indien gij op ie laatste oogwenk op zoek bent akelig eentje audiocadeau of IOU – je hebt ene goede timing. Best Buy verkoopt den Jabra Elite 85t echte draadloze oordopjes sneetje ene altijd lage prijs van $ 140, een aanzienlijke $ 90 gedurende den gebruikelijke eerbewijs. Je moeten vrolijk bedragen ingesloten één klankkleur om diegene eerbewijs via krijgen, en de deal bestaan louter beschikbaar snijwond vandaag (23 december), doch het bestaat moeilijk vanwege kwaal ter produceren indien dit zelfs de Black Friday-hoogachten van ene maand voordien ondergraaft.

  Verkrijging Elite 85t gewichtigheid Best Buy – $ 140

  De Elite 85t zijn eventueel uw afwisseling als u binnenshuis de eerste mogelijkheid actieve ruisonderdrukking doodmoe eerbewijs stelt. Den oordopjes handelen uitstekend arbeid vanwege klanken van buitenaf erbij blokkeren, of het hoewel ene drukke stad of een behaard huishouding zijn, plus je kunt de ANC-niveaus aanpassen om netjes voldoende klanken via doorzijgen. Kant geldsommen mede comfortabel sneetje langere periodes en bieden draadloos opladen die gij noch altijd krijgt sneetje dit verkoopprijs.

  Er geldsommen beperkingen. De audiokwaliteit bestaat juist, echter niet verbluffend, daarbovenop je zult geen speciale trucs opsporen naar ruimtelijke audio of strakke integratie inclusief specifieke telefoons. Niettemin boterham $ 140 zul je ie waarschijnlijk noch hevig menen – deze zijn ene levensvatbaar alternatief voor AirPods, Galaxy Buds daarbovenop andere go-tos snee draagbaar toehoren.

  Volg @Deals doodmoe Twitter snijwond den nieuwste technische deals daarbovenop aankopen raad.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]