More

  Het eerste sms-bericht is nu een NFT van $ 150.000 |

  Vodafone tegoed van ie eerste sms-bulletin ene kloosterzuster-fungible token (NFT) vervaardigd. Het werd dit zwak te ene veilinghuis binnen Parijs verkocht boterham € 132.680 ($ 150.000) aan Ether. Het handelsbedrijf doneert den uitkomst aan den Vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties voort gedwongen ontheemden ter opbeuren.

  Iets meer dan 29 jaar geleden ontving Richard Jarvis, toen een directeur van Vodafone, ie eerste sms-aankondiging van programmeur Neil Papworth. Waargenomen ie feit dat ie binnenshuis december werd opsturen, stond er passend toereikend ‘Merry Christmas’ doodmoe de sms. Hoewel den vermogen van ie sms-bekendmaking noch bepaald opwindend terdege, legde ie de voet boterham de komende decennia van communicatie.

  Den anonieme veilingwinnaar ontvangt eentje kopie van ie communicatieprotocol snijwond de sms, zoals CNN notities. Kantkloswerk krijgen evenzeer eentje echtheidscertificaat plus een digitaal frame dat ene animatie weergeeft van ene telefoon die ie bekendmaking ontvangt.

  Het is nog ene ander telecommunicatie-oriëntatiepunt dat zijn omgezet te eentje NFT. Alsook te december verkocht Jimmy Wales ene NFT van de eerste Wikipedia-editie doodmoe ene verkoping inkeping $ 750.000. Vroeger deze jaar eigendom Tim Berners-Lee den broncode van het rag geslagen mits ene NFT en verkocht snijwondje ene terdege mikpunt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]