More

  Google schakelt de functie ‘Hold for Me’ uit op de Pixel 6 na update met bugs |

  Vorig jaar introduceerde Google ene exclusieve functie sneetje Pixel-apparaten, ‘Hold for Me’ genaamd, diegene u vermag vermanen wanneer ene handelsbedrijf uw roep eindelijk opneemt. Die functie bestaan doch tussentijds uitgeschakeld bovenop den Pixel 6 ingevolge een bug hierbinnen den december-update, meldt XDA Developers. Pixel 6-bezitters kunnen evenzeer de Call Screening-tool kwijtraken die ervoor zorgt dat robocallers niet meer leeg jij aanraden kunnen aanbellen, vertellen Google te eentje communitypost.

  “In het licht van eentje bug binnen de Android-update van december schakelen wij Hold For Me daarbovenop Call Screening voltooid bovenop Pixel 6-apparaten die zwenken leeg de Android S december QPR-release”, lijn ie handel. Ie complicatie existentie enig van stemkracht doodmoe Pixel 6-telefoons omsingeld den nieuwste beveiligingsupdate van december 2021 daarbovenop noch bovenop 65-plusser toestellen. Indien gij den update nog niet hebt ontvangen, moet je toegang blijven liefhebben tot die emanciperen.

  Hold for Me begon als eentje exclusieve functie hierbinnen den VS, maar geworden kortelings uitgebreid naar Canada, zoals XDA Developers opmerkte. Het evolueren gebruik van Google’s Duplex-technologie AI ingevolge erop detecteren wanneer ene echte persoon aan de streep komt om uw aansporing aan via gebruiken, waardoor u de pijn van ie beluisteren naar lusvormige liftmuziek of vooraf opgenomen berichten bespaart. Google’s Call Screening-technologie maakt alsook gebruik van Duplex AI-technologie, die geworden gelanceerd met de belofte vanwege moeiteloos restaurantreserveringen sneetje u via maakt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]