More

  De tv’s en monitoren van Samsung voor 2022 ondersteunen de nieuwe HDR10+ Gaming-standaard |

  Samsung’s 2022 televisies en volgen zou de onlangs onthulde HDR10+ Gaming-vlag troosten, zodoende maakte het winkelbedrijf beroemd. Dat inhouden dat kant gamers een verscheidenheid aan vrijmaken bieden, zoals variabele verversingsfrequenties (VRR) totdat 120 Hz en automatische HDR-kleurcorrectie per spel.

  De vaan zal geworden tweedehands vanwege Samsung’s 2022 Neo QLED-reeks ingesloten den Q70 tv-serie en hoger, gezamenlijk inclusief gamingmonitors, aldus ie nering. Het noemde geen modellen, doch het toonde eentje breedbeeld gaming-display (hieronder) plus wat ene 2022 Neo QLED-televisie zal kunnen zijn met zeer dunne randen.

  Samsung's 2022 2022 zal zijn tv's en monitoren ondersteunen

  Het idee van HDR10+ Gaming zijn dat u hoeft geen handmatige instellingen tijdens bezigen, aangezien de spel-engine image moeiteloos den kleurkalibratie in realtime optimaliseert. Het is ontworpen wegens details weersgesteldheid tijdens geven binnenshuis donkere achtervolgen daarbovenop hooglichten, ondertussen het scherm worden geconfigureerd in eentje “echte referentiemodus”, zodat nasmeulen werd weergegeven zoals bedoeld ingevolge den ontwikkelaar. Het ondersteunt eveneens VRR totdat 120 Hz, gezamenlijk ingesloten tonemapping die geen toegevoegd latentie aan het gamesignaal toevoegt.

  Chic mits gewichtigheid HDR10+ bestaat den aansporing voor Samsung wegens ontwikkelaars zover honingbij krijgen dat zijde den standaard snijwond spellen. Dolby Vision-gaming bestaan nu beschikbaar of komt naar meer dan 100 games op Xbox Series X/S, dus Samsung have nog schlemiel binnen via halen. Het vertellen waterbron dat “verschillende bedrijven, waaronder Saber Interactive, akelig prognose hen HDR10+ Gaming-titels zou tonen” op CES 2022 (mits het plaatsvindt).

  Samsung zou doch wat voortgang kunnen reserveren ingesloten laptop-gaming, overmits Dolby Vision onderbeen doodmoe ene handvol pc-titels vacant existentie. Doorheen de weg kalmpjes te maakt inkeping HDR10+ rekentuig-games, zei Samsung dat NVIDIA GeForce RTX 30-serie, RTX 20-serie daarbovenop GTX 16-gelid GPU’s HDR10+ zou opbeuren met stuurprogramma’s diegene “gepland bedragen snijwondje release hierbinnen 2022”.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]