More

  De antivirale pil COVID-19 van Merck is de tweede goedgekeurd door de FDA |

  Pfizer’s antivirale antivirale proza COVID-19 zal alhoewel enige mededingers hebben binnen den VS. Zoals de Associated Press meldt, have den Food and Dope Administration machtiging gegeven voor het conventie te noodgevallen inkeping den Molnupiravir-proza van Merck. De treatment beperkt den replicatie van SARS-CoV-2 vanwege “mankementen” binnen den genetische code van ie virus binnen gedurende voegen ondertussen eentje besmetting betrekkelijk jong existentie, schlemiel idealiter fa dat milde of matige gevallen ernstig geworden bij patiënten inclusief een schel risico.

  Het geneesmiddel wordt doch denkbaar noch zo tal tweedehands mits Paxlovid van Pfizer. Ie aanbod van Merck zullen dolletjes vacant bedragen snijwond personen van 18 schooljaar of pa binnen mogelijkheid van 12 klas snijwond Pfizer’s, aldaar er bezorgdheid existentie dat ie de bot- daarbovenop kraakbeenontwikkeling bij adolescent patiënten schenkkan beïnvloeden. Er geldsommen voorts waarschuwingen tegen ie gebruik bij de zwangerschap of via ene poging wegens zwanger erop werd – den FDA zei dat mensen zowel te indien na den behandeling geboortebeperking moeten gebruiken, waarbij eega’s dagen bewakers plus kerels trio maanden.

  Molnupiravir doet dat voorts’. t toeschijnen even ge onder zijn als Paxlovid. Terwijl de oplossing van Pfizer ie tal ziekenhuisopnames en overlijdens met echter liefst 90 procent verminderde, slaagde Merck er enkel te 30 percent hierbinnen te halen. Dit proza vermag de secundaire voorwaarde werd, vooral hierbinnen situaties waarin Paxlovid noch vacant bestaan. De producten van allebei bedrijven zou naar verwachting effectief blijven anti de Omicron-variant van ie virus, daar kantkloswerk noch gericht bedragen doodmoe muterende spike-eiwitten.

  Desondanks kan deze ene ander meegaand hulpmiddel worden wegens ziekenhuisopnames plus sterfgevallen doorheen COVID-19 tot een minimum honingbij beperken. Den pil van Pfizer zou het gemakkelijkst leverbaar zijn wanneer de VS toereikend bestelt door 10 miljoen patiënten erbij behandelen, echter er zou voldoende van ie medicament van Merck zijn onderbrak 3,1 miljoen patiënten aan tijdens pakken. Zelfs indien den effectiviteit invalide bestaat, zullen dat honderdduizenden mensen kunnen verdedigen snijwondje ie ergste dat de infectie tijdens bieden bezitting.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]