More

  Apple Watch Series 7 daalt naar een nieuw dieptepunt van $ 339 bij Amazon |

  Omsingeld bevrijden naar een groter scherm plus sneller opladen, bestaat Apple’s Watch Opeenvolgingen 7 ene super present-idee, nochtans ie prijskaartje van $ 399 kan moeilijk onder doorslikken zijn. U kunt hoewel nochtans ie 41 mm-fotomodel (ge binnenshuis ie groen) omhooghalen voor ene verfrissend dieptepunt van $ 339 gewichtigheid Amazon, voor ene besparing van $ 60 of 15 percent korting.

  Afname Apple Watch Series 7 bij Amazon – $ 339

  Den Watch Opeenvolgingen 7 heeft eentje fijn opzienbarend ontwerp omsingeld eentje groter scherm dat eentje vitaal verschil maakt snijwond leesbaarheid plus zelfbeheersing. Hij bestaat sportiever dankzij den nieuwe IP6X-stofbestendigheid en verbeterde scheurbestendigheid, en laadt sneller leeg indien je hem vaak tweedehands, zelfs snijwondje ie bijbenen van je slaap. Netjes indien gewichtigheid eerdere modellen, ontvang jij eentje sterk watchOS 8-app-ecosysteem en probaat gezondheidsfuncties zoals slaapregistratie plus ECG-metingen.

  Het kan ook jij ademhalingsfrequentie monitoren ondertussen gij slaapt, daarbovenop ie wordt leveren met exclusieve wijzerplaten, grotere lettergroottes/knoppen daarbovenop een Qwerty-toetsenbord. Het grootste achterstand zijn den slaapregistratie. Hierbinnen contrast tot apparaten van Fitbit plus Samsung, kan den Watch Opeenvolgingen 7 bijvoorbeeld noch detecteren te welke slaapzone u zich bevindt. Daarbovenop het detecteert niet wanneer jij binnenshuis slaap bent gevallen, dus gij moet ervoor zorgen dat gij de Sleep Focus-modus hebt onderbrak je slaap vast tijdens deponeren.

  Evenwel existentie Apple’s Watch veruit de bestverkochte smartwatch vanwege ene ​​goede oorzaak, plus als het nieuwste model bestaan de Reeksen 7 den benchmark. Ingesloten $ 60 korting bovenop de eerbewijs, bestaat er nimmermeer een huis oogwenk geweest om er eentje erop aankoop.

  Volg @Deals bovenop Twitter snijwond de hekkensluiter technische deals daarbovenop koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]