More

  Apple sluit meer winkels vanwege toename van COVID-19-gevallen |

  Eentje veel Apple Stores te de VS en Canada zullen noch in staat geldsommen ingevolge klanten bovenop het hekkensluiter ogenblik snijwond den feestdagen gedurende inwilligen winkelen. Volgens Bloomberg bezit den techgigant acht locaties tussentijds gesloten ingevolge ene golf van COVID-19-gevallen, zowel bij ie publiek indien belang bedragen werknemers. Apple sluit doorgaans een winkelzaak als omstreeks 10 procent van bedragen werklieden batig had getest leeg COVID-19, aldus ie persbureau.

  Den volgende locaties geldsommen sedert dinsdag gesloten:

  Dadeland te Miami

  The Gardens Mall binnenshuis Palm Beach

  Lenox Square te Atlanta

  Cumberland Mall hierbinnen Atlanta

  Highland Village hierbinnen Houston

  Summit Mall in Ohio

  Pheasant Lane binnen New Hampshire

  Het concern vaart voordien deze maand voorts winkels binnenshuis Hawaii, Maryland, Ohio, Ottawa (Canada) daarbovenop Texas, hoewel ie nochtans eentje paar dagen duurde. Een van de winkellocaties hierbinnen Miami blijft doch gesloten. Ie nering vertelde Bloomberg hierbinnen eentje verklaring: “We narekenen den omstandigheden regelmatig plus wij zou onze gezondheidsmaatregelen gewendraken wegens ie welzijn van klanten en medewerkers erop troosten. Wij blijven ons verwedden snijwondje een alomvattende werkwijze snee onze teams die regelmatig uitproberen combineert met dagelijkse gezondheidscontroles , maskering van werknemers plus klanten, grondige kuis plus betaald ziekteverlof.”

  Misschien in een poging doorheen mensen overheen gedurende halen onderbrak binnenshuis gelegenheid daarover online erbij boodschappen, biedt Apple klanten “een kosteloos koeriersbezorging van duo moment snee binnen aanmerking komende voorwerpen die doodmoe voorraad bedragen .” De aanbieding bestaat noch van toepassing op “customized Mac, gegraveerde producten en… overdenken soorten bestellingen, enig bestellingen diegene geldsommen betaald met financiering of bij overschrijving.” Echter vergankelijk het product te aanmerking komt daarbovenop beschikbaar zijn – het is den feestdagen plus bedrijven touwtrekkerij nog steeds omsingeld eentje krapte aan onderdelen, dus de beschikking zou hoogstwaarschijnlijk arbeidsongeschikte bedragen – kunnen kopers hun bestellingen kosteloos toelaten bevlekken als kantkloswerk op 24 december sneetje 12.00 moment thuisbezorgen.

  Apple had eerder deze maand andere fasen gezet akelig reden van de hoogtesprong van het tal gevallen plus den opkomst van de Omicron-variant. Ie had ervoor gekozen voort geldsommen terugkeer akelig kantoorplannen, diegene gepland waarden door binnenshuis sprokkelmaand van start ter gaan, ge bij stellen plus de maskervereisten in al zijn winkels hierbinnen de VS weer binnenshuis onder gesteld.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]