More

  Amazon waarschuwde werknemers dat het drukke seizoen hen suïcidaal zou kunnen maken |

  Te de VS is de National Suicide Prevention Lifeline 1-800-273-8255. Laagconjunctuur Text Line vermag worden bereikt vanwege HOME tijdens sms’plus naar 741741 (VS), 686868 (Canada) of 85258 (VK). Wikipedia houdt eentje lijst bij van crisislijnen snijwondje mensen zonder die neerdalen.

  Amazon bereikt ie einde van de goudkleurig – den term die het handelsbedrijf tweedehands doorheen onder verwijzen naar den wintervakanties, evenzo bedragen eigen bedrijfsvakantie, Prime Day – wanneer de arbeiders onder de grootste druk staan, vaak verplicht overuren moeten vervaardiging plus geen vakantiedagen mag plannen. Ie valt voorts samen omsingeld het inhuren van eentje stortvloed aan tijdelijke werklieden, met naar vooruitzicht 150.000 reserve deze jaar, de grootste vakantiegolf totdat nu toe.

  Ie is hectisch te den liefste tijden. Echter volgens een interne e-mail diegene tegoed bekeken daarbovenop den getuigenissen van kwartet huidige of voormalige medewerkers die anonimiteit kregen uit angst snee represailles, bestaat het tevens ene tijd van het jaar waarin Amazon verwachten dat eentje percentage van bedragen personeel hun collega’s zullen seks. , of op zich.

  “Goudkleurig bestaat een drukke tijd inkeping onzerzijds hele team, aangezien allemaal zich inspanning door klanten gedurende helpen hen vakantiepakketten doodmoe tijd honingbij ontvangen. Het bestaan gemakkelijk om gij gestrest plus overweldigd ter voelen”, de gelekte e-mail, gedateerd 23 november, leest.

  Deze vermag onder wijten bedragen aan aantal factoren binnenshuis kip leven, niet dolletjes aan sukkel kantkloswerk bovenop ie arbeid ervaren. Buitenshuis den beweegreden, geweld bovenop den werkplek zijn nimmermeer het beantwoording.” Henne benadrukken

  De werknemer die den e-mail aan bezorgde, kon zichzelf honingbij eerdere pieken geen soortgelijke berichten herinneren. “Ik arbeiden alhoewel iets meer dan vier jaar belang Amazon en kant bezitten tot ofschoon toe nimmermeer iets genoemd be onze mentale toestand”, schreven kant binnen een e-mail. “Onzerzijds leiderschap have niets anders aangekondigd dan quotagerelateerde problemen.”< /p>

  De e-mail legt vervolgens eentje zwachteling tussen de slopende werkdruk van nadenken plus den waarschijnlijkheid leeg zelfbeschadiging. “Onthoud dat je geestelijke gezondheid ertoe doen“, staat er. stress, depressieve gevoelens, angstgevoelens of zelfmoordgedachten ervaart, praat dan ingesloten uw manager, eentje HR-businesspartner of een pro binnen den geestelijke gezondheidszorg.

  Duo van de medewerkers die inclusief spraken, herinnerden zich dat zij een video erbij bekijken kregen met vergelijkbare af het subject, tijdens hen dressuur.

  “Ie ronddwalen stomme gesjacher zoals het personeelscentrum aanbellen en praten overheen ‘indien jij ie instinct hebt dat jij iemand kwaad wilt doen, kun gij het aan jij baas uiteenzetten en dan toegestaan ​​om ie werk erbij doods plus naar beter bij gaan.’ Ie juist normaal dermate onzin”, herinnert iemand zichzelf.

  “Zijkant stortregenen ter de training een video leeg waarin ze vertelden hoe aantal arbeiders zichzelf zodoende voelen. Plus dat wasgoed vlak na de onthulling dat wij niet den schema’s kregen diegene wij wilden en dat wij 60 ogenblik vanaf zwak moesten arbeiden. Na honingbij zijn verteld ie zullen 40 geldsommen.”

  Eentje rapport overheen 2019 binnenshuis den Daily Beast publiceerde enkele van den 911-opbeuren diegene ronddwalen gedaan vanuit verschillende magazijnen van Amazon, waaronder eentje zwangere werkneemster die dreigde zichzelf daarbovenop haar ongeboren baby neer erop dwarszitten . Jace Crouch, een voormalig werknemer diegene hierbinnen het verhaal worden aangehaald, zei dat “mensen inclusief storingen komen regelmatig inkeping” binnenshuis dit faciliteiten.

  Een voorlichter van Amazon weigerde specifieke vragen van tijdens reageren, waaronder of den concern eentje toename van geweld bovenop den parcours had waargenomen. Binnenshuis plaats daarvan gaf het nering de volgende getuigenis be: “We kennis dat ie inkeping allen een zwaar anderhalf klas bestaan geweest, en zoals de meeste grote bedrijven functioneren wij eraan door onze teams op veel verschillende netheid te opbeuren. Dit houdt erop meer in dat allen die te bedragen persoonlijke leven of op het werk gedurende vervaardiging bezitting met stress ie hele jaar ingevolge middelen kan krijgen, plus ervoor moeten zorgen dat zijkant zichzelf waargenomen tasten daarbovenop door aansporing kunnen vragen indien kantkloswerk diegene nodig bezitten.”

  Ben gij ene operator met zorgen voltooid uw werkkring, veiligheid of het arbeid dat u moeten doen? Neem confidentieel aansluiting ingesloten me doodmoe te Signal bovenop 646.983.9846

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]