More

  Amazon-arbeiders in New York doen opnieuw een poging om een ​​vakbond te vormen |

  Voormalige plus huidige magazijnmedewerkers van JFK8, het fulfilmentcentrum van Amazon in Staten Island, New York, bezitten opnieuw eentje rekest ingediend vanwege erbij stemmen over vakbondsvorming. De werklui dienden authentiek binnenshuis november eentje petitie in belang de National Labour Relations Houtvezelplaat, echter kantkloswerk moesten ie intrekken nadat kant niet toereikend handtekeningen hadden verzameld doorheen tijdens worden goedgekeurd. Dit keer waarden de organisatoren naar verluidt binnen staat om meer dan 2500 handtekeningen van werknemers bij verzamelen of den helft van de 5000 mensen diegene in den faciliteit functioneren.

  De werklieden hopen den Amazon Labour Union te ontwikkelen, een onafhankelijke groep diegene niet aangesloten belang een figuurlijk binnenlandse vakbond. Een van kip leidende organisatoren existentie Christian Smalls die eentje uitscheiden leidde bij JFK8 wegens den wijze waarop den e-commercegigant omging inbegrepen COVID-veiligheid binnenshuis het geweermagazijn. Amazon ontsloeg Smalls daarna plus vertelde CNBC dat hij “meerdere waarschuwingen ontving voor ie overtreden van richtlijnen snijwond sociale afstand”. Niettemin zijn Smalls nog steeds hevig betrokken bij den hernieuwde inspanningen van de faciliteit doorheen zich te verzamelen. Te eentje e-mail aan The Washington Post verwees hij naar watje er gebeurde hierbinnen het Bessemer-voorraadmagazijn van Amazon, waarin hij vertellen dat “langdurige stemprocessen geworden gecontroleerd wegens de bazen diegene die periode toepassen onderbrak de werklui voor erbij liegen, te ringeloren plus via bedreigen voort nee bij stemmen sneetje de werknemersorganisatie. .”

  De meerderheid van de werknemers te den fabriek binnen Bessemer, Alabama, stemde binnen april contra vakbondsvorming. De verkiezing juist maar laden omsingeld controverse, waarbij den Retail, Wholesale plus Department Store Union (RWDSU) – den vakcentrale waarvan de werklieden geacht werden penis erbij worden – Amazon ervan gedaagde de verkiezingen bij verstoren. Een van den belangrijkste problemen diegene zijkant aankaartten, ja dat ie bedrijf den stembus inkeping ie geweermagazijn daarbovenop te ie licht van beveiligingscamera’s had geïnstalleerd, waardoor werklieden het sentiment kregen dat hun stemmen werden gecontroleerd. Na research van de bezwaar van de RWDSU, beval de NLRB Amazon wegens nog een nuk bij liefhebben.

  Amazon zijn er onvermurwbaar contra gekant dat geldsommen werknemers lul word van vakbonden. Waarna den mensen bij JFK8 voor ie eerst eentje verzoekschrift indienden om vakbonden erbij worden, vertelde de e-commercegigant hierbinnen eentje verklaring:

  “Indien concern denk wij niet dat vakbonden ie beste oplossing geldsommen snijwondje onze arbeiders. Elke dag gesteld wij mensen binnenshuis staat doorheen keurigheid te menen voort hoen werk te verbeteren, daarbovenop indien zijde dat handelen, willen wij die veranderingen – snel maakt. Dat soort continue verbetering bestaat slechter snel en behendig erop doen ingesloten vakbonden binnenshuis het midden. De voordelen van directe relaties tussen managers en werklui kunnen niet word overschat – onderbrak deze relaties schenkkan den stemkracht van elke werknemer geworden gehoord, niet enkel den stemmen van een select aantal. Wij bezitten de afgelopen jaren daarbovenop maanden figuurlijk voortgang geboekt leeg belangrijke gebieden zoals gage en veiligheid. van handjeklap diegene we beter kunnen blijven doen, daarbovenop dat zijn onze brandpunt – wegens elke dag huis via geworden.”

  Ie NLRB tegoed aan The Post bevestigd dat het den petitie van de menigte bezittingen ontvangen plus de komende oer handtekeningen zou beoordelen dagen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]