More

  Zillow voegt FaceTime SharePlay toe om met vrienden door huizen te bladeren |

  Zillow eigendom bedragen iOS 15 iPhone- plus iPad-apps ge├╝pdatet inclusief SharePlay-bijstandsregeling, opdat gij omsingeld andere mensen voort woningens kunt bladeren doodmoe FaceTime, dientengevolge maakte het nering vertrouwd. iOS-gebruikers kunnen ene FaceTime-groepsgesprek starten daarbovenop SharePlay scherpen vanwege wegens de fotogalerijen van Zillow tijdens bladeren, zodat allen binnenshuis ie gesprek het pand vermag bespeuren.

  “Amerikanen liefkozen ervan door hierbinnen Zillow ter windzeilen – de meesten bijeen inclusief iemand anders – en ofschoon hebben zij ene nieuwe manier vanwege ie onder handelen”, aldus Zillow. “Met behulp van den Zillow-app bovenop eentje iPhone of iPad kunnen huizenkopers nu gemeenschappelijk inclusief geslacht, vrienden of een makelaar zoeken en doorbladeren vanwege onder kopen aangeboden woningens daarbovenop huuraanbiedingen binnenshuis een naadloze, synchrone ervaring.”

  Om de functie erop benutten, eigendom elke participant Zillow nodig leeg een iPhone of iPad omsingeld iOS/iPadOS 15.1 of hoger. Gebruikers kunnen zoeken akelig verschillende locaties doodmoe Zillow daarbovenop doorbladeren onderbrak beschikbare lijsten omsingeld gesynchroniseerde vermogen. Een rivaliserende onroerendgoed-app, Redfin, introduceerde te oktober eentje vergelijkbare functie.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]